Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezt hogy csináljam meg a Need...

Ezt hogy csináljam meg a Need for Speed Carbonban?

Figyelt kérdés

A BMW-hez már csak ezt az egyet kell megcsinálnom de nem tudom hogy hogyan kell és a fordító is elég érthetetlenül fordítja le.

"Cause 200.000 cost to state in a single pursuit while in career mode"

Előre is köszi annak aki tud ebben segíteni

2021. aug. 1. 00:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Belépsz simán a karrier módba, ahol végigvitted a játékot, nekiállsz szórakozni a zsarukkal, és addig tolod, míg meglesz a 200.000 dollárnyi károkozás, ha el megvan, elmenekülsz, és kész.

Mikor összetörsz valamit, vagy rendőrt zúzol, írja is valahol hogy mennyi az aktuális " cost to state ".

2021. aug. 1. 00:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen remélem sikerül megcsinálni mert csak ezt kell már.

Amúgy ha meg van a BMW akkor azt karier módban fogom tudni használni vagy csak quick race-ben fogom tudni használni?

2021. aug. 1. 00:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát ez már egy jobb kérdés, jó rég játszottam én vele utoljára, de ha jól rémlik az így feloldott autók nem kerülnek be a karrier módban lévő autók közé, csak menüből indított versenyekhez használhatók.
2021. aug. 1. 00:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Értem és karrier módba fel lehet valahogy oldani pl hogy meg lehessen venni?
2021. aug. 1. 01:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ott nem, hisz történet szerint összetörik.
2021. aug. 1. 01:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen
2021. aug. 1. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs mit
2021. aug. 1. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!