Steam achievementek, miért jó ha megvannak?
Figyelt kérdés
A kérdésem az hogy, érnek bármit is a Steam játékoknál az achievementek(teljesítmények)? Miért jó ha megvan egy-két ritka achievement? Lehet bármi hasznosra felhasználni ezeket vagy csak a profilomat díszítik?2021. júl. 30. 00:14
1/8 anonim válasza:
Csak egy kis bonusz szórakozási lehetőség. Akit érdekel, még van pár óra elfoglaltsága velük adott játékban, aki nem az nem foglalkozik velük, de veszteni nem veszt semmit.
2/8 anonim válasza:
e-pénisz növelő, neked ez is megvan. Nekem is van egy tucat olyan nem népszerű/nem játszott játékokból, amiknél kb 0,1% azok aránya, akiknek megvan.
Értelme nincs, jól néz ki. A saját vállad veregetésén túl sok mindent nem ad hozzá a fiókodhoz.
3/8 anonim válasza:
Lehet teabaggelni vele, akiknek semmi nincs meg :D
4/8 anonim válasza:
Nekem van olyan ami csak a játékosok 0.01%-ának van meg, na az az igazi e-pénisz :D
5/8 A kérdező kommentje:
Hát nekem a legritkább achievement ami megvan az a játékosok 1.4%-ának van meg :D
e-pénisz növelő
ilyen megfogalmazást még nem hallottam de nagyon adja
Köszi a válaszokat :D
2021. júl. 30. 21:23
6/8 anonim válasza:
Dísz. Egyébként sokaknak célja hogy egy-egy adott játékot kimaxoljon. Szerintem jó dolog, tekintve hogy sok achievment mocskosul nehéz tud lenni, és egyfajta sikerélmény, amikor felvillan a Steam értesítés, hogy megszerezted.
7/8 anonim válasza:
Nekem amúgy a legritkább acsim az a Rocket League Legritkábbja, az 3%-os, de tekintve mennyien játsszák, szerintem elég jó százalék.
8/8 anonim válasza:
Nekem is olyan van meg, ami ritkaság, CS:GO-ban 5000 lejátszott fegyververseny/rombolás meccs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!