Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Bannolták az IP címet?

Bannolták az IP címet?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy nem sokat értek az ilyen dolgokhoz, úgyhogy nem biztos, hogy helyesen ki fogom tudni fejezni magam.

Szóval van egy olyan online játék, hogy ToyHeroes. Ha belépsz, kidob 5-6 szervert. Kb mindenki az Europan van, szóval máshol nagyon esélyed sincs játszani, viszont, nem tudok belépni erre a szerverre. Néha beenged, de akkor az első meccs közben kidob arra hivatkozva, hogy csatlakozási hiba van, vagy lejárt a csatlakozási idő, nem emlékszem pontosan. 3 számítógépre van telepítve, és egyiken sem megy, se a nővérem, se a bátyám profilján.

Nézelődtem a fórumon, és másoknak azt írták, hogy hwid ban. Úgy értesültem, hogy az akkor történik, ha hackelsz, és sokan jelentenek. Ami ott elbukik, hogy soha nem használt egyikünk se hacket, úgyhogy nem lenne értelme letiltani. Ráadásul, ha pl valaki fel is jelentett, miért nem csak a profilt tiltották le?

Napok óta nem működik, és csak nálunk. Magyarországi barátaimnál teljesen jól megy. Van-e valakinek ötlete, hogy mi történt, vagy mi lehet erre a megoldás?

2021. júl. 27. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Supportnak kell írni ilyen esetben, ha bannolnak akkor arról tisztán kapsz értesítést
2021. júl. 27. 14:42
 2/5 A kérdező kommentje:
írtam nekik, küldtek egy linket, ami a fórumra vezetett, ott írták többen ezt a hwid dolgot
2021. júl. 27. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet többen használjátok ugyan azt az IP címet, de ez már szolgáltató oldali rész. Ismerek olyan kisvárost a környéken ahol mindenkinek ugyan az az IP címe és a településen belül osztja szét vpn-nel, szóval ha valakit kitiltanak IP cím alapján, az egész település minden előfizetője tiltólistára megy.
2021. júl. 28. 10:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor fel kell lebbezni a bannra, és reportolni ezt a hibát, a fejlesztők Discord szerverén (Már ha egyáltalán van náluk ilyen lehetőség)
2021. júl. 29. 13:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap óta teljesen jól működik, random megjavult. Nem tudom mi lehetett a probléma. Köszönöm a válaszokat!^^
2021. júl. 29. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!