Meddig tervezik majd támogatni a Battlefield 2042-őt?
Figyelt kérdés
Sosem játszottam kb egy battlefield-el sem így nem tudom,hogy itt hogy van a téma. Ezt a támogatottságot úgy értem,hogy pl a cs go az 2012-óta kint van és nem kell évente horror pénzt fizetnem érte hanem max az operation-ért ha akarok. Ezeket hogy szokták csinálni ?
Mert ahogy látom a COD_nál is van van 4 vagy 5 féle ami még mindig elég borsos áron van.
2021. júl. 23. 00:44
1/4 anonim válasza:
Várhatóan két évig jön hozzá tartalom, utána már csak karbantartják és jön a következő. csgo teljesen más üzleti modellt használ, és teljesen más helyzetben is van, nem lehet őket összehasonlítani. Játékos szemmel sem ugyanaz a kettő, battlefieldben mindent unlockolhatsz értelmes mennyiségű játékkal, csgo ba beleölhetsz 1000 órát, akkor sem unlockoltál minden szirszart, közel sem. Ha nem akarsz sokat fizetni érte várj egy évet, addigra $20 alatt lesz leárazásoknál, várj kettőt, és jó eséllyel $10 ért megkapod.
2/4 anonim válasza:
..pontosítok, azt írják 4 season lesz, gondolom ez 4 évnyi támogatást jelent. Elég bátor kijelentés, majd meglátjuk.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom ott hogy jönnek a seasonok mert a cod cold war-ban már season 4 van :D
2021. júl. 23. 15:05
4/4 anonim válasza:
Megint egy olyan kérdés, amire csak az EA illetékesei tudhatnák a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!