Játék autóknál (autó maketteknél) miért drágább a 1:24-es mint a 1:32-es ?
Figyelt kérdés
A 24-es 8000 ft a másik meg a fele. Miért van ez ? Nem összerakható hanem egy filmbéli autó játék másolata. Azt hinné az ember,hogy a 24-es olcsóbb lenne mert kisebb ,de ezek szerint rosszul tudom. Még nem tudom belinkeljem e mert reklám az eladónak :)2021. júl. 20. 21:07
1/3 anonim 

válasza:

Szóval szerinted az 1:24-es kisebb, mint az 1:32-es. Ha van a közeledben számológép, próbáld meg, hogy egy jó nagy számot (én a 960-at ajánlom) elosztod 24-gyel és 32-vel. Ha megnézed a kapott eredményt, abból lehet következtetni arra, hogy vajon az 1:24 vagy az 1:32 méretarányú makett nagyobb-e.
3/3 anonim 

válasza:

Fordított az arányosság. Az 1:1 az életnagyságú, az 1:2 a fele akkora mint az életnagyságú és így tovább. Ebből következik hogy az 1:24 nagyobb mint az 1:32.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!