Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért gondoljátok, hogy csak...

Miért gondoljátok, hogy csak fiúk szoktak gépezni?

Figyelt kérdés

Pl. én is és több barátnőm is szoktunk gépezni, és nemcsak MSN, hanem MMORPG-k, stb.... (Én pl Aionozok, vki WoWozik, PW-zik...) Nem 8-9 órákat, és azért egy bulit, biciklizést sem cserélnék le kockulásra. :P

Azért kérdezem, mert mindig meglepődnek, hogy nem csak MSNen, iwiw/myvip-en lógunk, hanem játszunk is. :)

Ez olyan, mint régen "a lányok nem fociznak duma". Miért is "csak a fiúk kockulnak"?

2010. aug. 27. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel a lányok nagyon nagy része tényleg csak az MSN-re, faszbúkra, iwiw-re, myvip-re és hasonlóakra használja a számítógépet(töménytelen mennyiségben, ráadásul legtöbbször úgy, hogy szószerint SEMMI haszna nincs az egésznek). Meg az is tény, hogy az internet- és számítógép-használók nagyrésze fiú ;)
2010. aug. 27. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nem gondolom hogy csak fiúk szoktak gépezni. Én tudom hogy köztünk vagytok!
2010. aug. 28. 08:39
 3/3 anonim válasza:
Nem, nem csak fiúk gépeznek. arom, aki ezt mondja. Nem mindig csak favebookozunk msn, emg ilyenek. (kivéve az osztálytársam XD) vannak lány hackerek, weboldal készítők, meg iylesi. Ugyhogy
2010. aug. 28. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!