Miért gondoljátok, hogy csak fiúk szoktak gépezni?
Figyelt kérdés
Pl. én is és több barátnőm is szoktunk gépezni, és nemcsak MSN, hanem MMORPG-k, stb.... (Én pl Aionozok, vki WoWozik, PW-zik...) Nem 8-9 órákat, és azért egy bulit, biciklizést sem cserélnék le kockulásra. :P
Azért kérdezem, mert mindig meglepődnek, hogy nem csak MSNen, iwiw/myvip-en lógunk, hanem játszunk is. :)
Ez olyan, mint régen "a lányok nem fociznak duma". Miért is "csak a fiúk kockulnak"?
2010. aug. 27. 21:05
1/3 anonim válasza:
Mivel a lányok nagyon nagy része tényleg csak az MSN-re, faszbúkra, iwiw-re, myvip-re és hasonlóakra használja a számítógépet(töménytelen mennyiségben, ráadásul legtöbbször úgy, hogy szószerint SEMMI haszna nincs az egésznek). Meg az is tény, hogy az internet- és számítógép-használók nagyrésze fiú ;)
2/3 anonim válasza:
Én nem gondolom hogy csak fiúk szoktak gépezni. Én tudom hogy köztünk vagytok!
3/3 anonim válasza:
Nem, nem csak fiúk gépeznek. arom, aki ezt mondja. Nem mindig csak favebookozunk msn, emg ilyenek. (kivéve az osztálytársam XD) vannak lány hackerek, weboldal készítők, meg iylesi. Ugyhogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!