Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A star stable online ban...

A star stable online ban milyen kisállatok vannak?

Figyelt kérdés
Most lattam hogy mar van ilyen repülő valami Ráya féle vagy mi es keresgéltem a neten hogy van e valami lista ahol az összeset vagy legalábbis a legtöbbet meg tudom e talalni de nem talaltam ilyen oldalt. Kérlek segítsetek es a válaszokat előre is köszönöm:)

2021. júl. 20. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezen a linken az összeset megtalálhatod. Lehet válogatni hely, bolt és fajta szerint. Alatta lehet kiválasztani, hogy hányat adjon ki egyszerre. Írj, ha kell segítség :)

2021. júl. 20. 13:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2021. júl. 20. 17:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt szeretném még kérdezni hogy Gray Goldtooth mikor jön és hogx lehet vele találkozni? Utána olvastam már de kicsit zavaros és elég kezdő vagyok még. Már van Star Riderem de nem tudom még hogy ki kicsoda és nem vagyok képben a térképpel sem igazán. Sok helyet felfedeztem már de még nem igazán vagyok benne a világban de érdekelnek a lovak és a kisállatok és lattam hogx az oldalon vannak különleges lovak is amiket Gray szokott árulni és ha lehet akkor szeretnek majd egyet. Esetleg tudnál ebben is segíteni?
2021. júl. 20. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Van vele egy küldetés, ami Üstökfaluban van (Firgrovenak keletre), de ez nem tesz hozzá sokat, csak segít megismerni. Ezeket a különleges lovakat és állatokat ő árulja, évente olyan 2-3-szor jön, és mindig másmilyen lovakat hoz (kivéve a nyírfa lovakat, azok limitáltak voltak). Most is itt van, szeptember első frissítéséig (asszem) bent is lesz. Jelenleg a vízlovak vannak vele és a panda ráják. Pinta erődben vannak.
2021. júl. 20. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!