OMSI 2-ben az új Délpest 5.0 pályán miért nem szállnak fel az utasok a legtöbb buszra?
Figyelt kérdés
A legtöbb busszal az a probléma, hogy nem szállnak fel az utasok, de ez csak az újonnan bekerült járatoknál van így, a régieknél működik. Arra már rájöttem, hogy ez összefügg azzal, hogy a kijelzőn csak a viszonylatszám jelenik meg, a végállomás nem. Leginkább Ikarus buszoknál jelentkezik a probléma, letöltöttem egy Mercedes Citarot, azzal működik minden. Ezt azért nem értem, mert minden busz mappájába ugyanazt a Delpest_5.hof fájlt másoltam be. A Citaroval működik, az Ikaruson ugyanúgy bejelentkezek a Futárba, de az új járatoknál nem jelenik meg a végállomás, csak a viszonylatszám, viszont a régi járatokkal működik az Ikarus is. Ja és az új járatok közül a 85-ös az Örs felől a KöKi felé működik, másik irányban már nem, a 85E, és a többi új járat egyáltalán nem. Egyszerűen tanácstalan vagyok...2021. júl. 19. 19:05
1/1 anonim válasza:
Mert nem azzal a busszal akarnak menni amelyiket te vezeted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!