Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aki billentyuzethez szokott,me...

Aki billentyuzethez szokott,mennyire fekudhet neki egy ps kar?

Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 21:46
 1/2 anonim ***** válasza:

nem ps, de:

én világéletemben billentyűzettel meg egérrel játszottam. Amikor elkezdtem játszani a rocket league-vel, akkor vettem egy Xbox 360 kontrollert.

kínszenvedés volt egy jó pár napig, nem tudtam megjegyezni melyik gomb mit csinál, csomószor kevertem őket :D

aztán 3-4 nap után megszoktam, 1-másfél hét múlva már teljesen otthonos volt. azóta igazából nem is nagyon játszottam billentyűzettel, amit lehet azt kontrollerrel játszok :)

2021. júl. 18. 22:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Én húsz éve próbálkozom a jobb analóg karos célzással, de nem tudom megszokni, ezért lövöldözős játékokkal nem is játszom Playstation-ön. De minden másra (autós, platform, sport, 3D akció, verekedős) a kontroller ezerszer jobb, mint a billentyűzet.
2021. júl. 18. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!