Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Star Stable árak?

Star Stable árak?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül a star rider és az sc? Melyik éri meg a legjobban?

Azon gondolkozom, hogy letöltöm és veszek star ridert, meg valami próba időről is hallottam már, tényleg van?

2021. júl. 17. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem nevezném próba időnek, de kódokkal tudsz Star Rider lenni és kaphatsz Star Coinst.

Ha kíváncsi vagy az árakra akkor a játék oldalán megtudod nézni (a Star Coins árakat csak akkor, ha csináltál egy fiókot és beléptél).

2021. júl. 17. 16:35
 2/10 anonim ***** válasza:

+ Először tényleg próbáld ki, hogy mennyire tetszik a játék, azt hiszem mostanában minden új játékos kap pár nap Star Ridert (de nem vagyok benne tutira biztos) és akkor megtudod nézni, hogy milyen a játék.

Ha tetszik és hosszútávon szeretnél játszani akkor szerintem a Lifetime, ami 65 euró. Ha esetleg egy hosszabb kihagyásod is lenne a játekkal, akkor amikor visszatérsz ugyanúgy Star Rider maradsz és nem kell megint vásárold. Mellesleg minden szombaton kapsz 100 sc-t.

2021. júl. 17. 16:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy válaszoltál!

Remélem majd tudok szerezni/kapok egy kis próba időt

2021. júl. 17. 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:
3. Amikor csinálsz egy fiókot a bal felső sarokban kéne majd legyen egy ajándékdoboz, arra majd kattints rá. Hanem van egy kód (1WEEKFREE) ami egy hét ingyen Star Ridert ad, de ez csak 19.-ig érvényes, szóval ha beakarod váltani akkor siess vele.
2021. júl. 17. 16:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Óó, köszi! :D
2021. júl. 17. 17:05
 6/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és elég unalmas:( de azért játszom vele még 2-3 napig hátha mégis megtetszik
2021. júl. 18. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
6. Sajnálom, hogy nem tetszik, pedig egy jó játék nagyon jó sztorival. Remélem megtetszik, de ha nem hát akkor ez van, még szerencse, hogy egyből nem költöttél rá. :)
2021. júl. 18. 16:28
 8/10 anonim válasza:
igen az elején viszonylag uncsinak tűnik,de nekem idővel eléggé megtetszett így a 14-15.-es szinten :)
2021. júl. 18. 20:11
 9/10 A kérdező kommentje:

Nahát szóval most az van, hogy mégsem olvasta be a kódot, nincs star riderem és leragadtam az 5. szintnél, szóval szerintem megveszem az 1 hónapos star ridert.

Egyébként tetszik nagyon, kedvet kapok hozzá többször is, de aztán egy 1.5-2 óra után már megunom...

2021. júl. 19. 07:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Lehet már lejárt. De nem volt egy pár nap star ridered regisztrációnál?

Én 21. szintű vagyok és nekem a játék már kb. annyiból áll, hogy fellépek, hogy lovaimat legondozzam és ennyi, edzeni tudnék de nincs hozzá mostonába kedvem. Csak szerdánként vagyok fent több ideig. Szóval örülj amíg 2 óráig is tudod élvezni a játékot. :)

2021. júl. 19. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!