Star Stable árak?
Mennyibe kerül a star rider és az sc? Melyik éri meg a legjobban?
Azon gondolkozom, hogy letöltöm és veszek star ridert, meg valami próba időről is hallottam már, tényleg van?
Nem nevezném próba időnek, de kódokkal tudsz Star Rider lenni és kaphatsz Star Coinst.
Ha kíváncsi vagy az árakra akkor a játék oldalán megtudod nézni (a Star Coins árakat csak akkor, ha csináltál egy fiókot és beléptél).
+ Először tényleg próbáld ki, hogy mennyire tetszik a játék, azt hiszem mostanában minden új játékos kap pár nap Star Ridert (de nem vagyok benne tutira biztos) és akkor megtudod nézni, hogy milyen a játék.
Ha tetszik és hosszútávon szeretnél játszani akkor szerintem a Lifetime, ami 65 euró. Ha esetleg egy hosszabb kihagyásod is lenne a játekkal, akkor amikor visszatérsz ugyanúgy Star Rider maradsz és nem kell megint vásárold. Mellesleg minden szombaton kapsz 100 sc-t.
Köszi, hogy válaszoltál!
Remélem majd tudok szerezni/kapok egy kis próba időt
Nahát szóval most az van, hogy mégsem olvasta be a kódot, nincs star riderem és leragadtam az 5. szintnél, szóval szerintem megveszem az 1 hónapos star ridert.
Egyébként tetszik nagyon, kedvet kapok hozzá többször is, de aztán egy 1.5-2 óra után már megunom...
Lehet már lejárt. De nem volt egy pár nap star ridered regisztrációnál?
Én 21. szintű vagyok és nekem a játék már kb. annyiból áll, hogy fellépek, hogy lovaimat legondozzam és ennyi, edzeni tudnék de nincs hozzá mostonába kedvem. Csak szerdánként vagyok fent több ideig. Szóval örülj amíg 2 óráig is tudod élvezni a játékot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!