Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Emlékszik még valaki a Call...

Emlékszik még valaki a Call of Duty 1-re?

Figyelt kérdés

Nem, nem Modern Warfare 1, nem Black Ops 1 ... a sima, régi cod1 re :D Csak szerintem annak volt a legjobb multija? (meg utána a cod2-nek). Most ingyenes a Black Ops 4 psen, kipróbáltam, de le se spanwoltam már egy bomba a fejemre esett, vagy valaki a hátam mögé sprintelt és hátba lőtt vagy ilyesmi... de már ez megy a cod4 óta szinte, nekem a halálom ezek a killstreakek, meg a sprintelés is mert felgyorsította a játékmenetet... valahogy a CoD1,cod uo meg cod2 ben olyan jól el lehetett taktikázni, ránéztem a mapra és már pontosan tudtam hol vannak az ellenségek, és nem kellett hozzá megjelölni, tudtam hogy ahol a sok zöld van, a csapattársaim, annak az ellentétes oldalán lesznek az ellenségek is mert így spanwolt a játék, fegyverekből is volt kb 5 darab, mind másra volt jó, és 1 lövés sniperrel általában halál is volt, mp44-el meg bar-al simán leszedtem bárkit a pálya túloldaláról, az oroszoknak meg csak ppshjuk volt avval meg ment a tunkolás rendesen... :D

Lehet ezt senki sem fogja érteni, mert aki annak idején tolta az mára már családos ember és azzal van elfoglalva, de azt tudom, hogy a fél világ anno ezt tolta, egy üres szervert nem lehetett találni, és ha felmentél egyre már jöttek is az idegen emberek. Ja és mind ezt kalóz verzióval toltuk, szerintem itt magyarországon meg kelet európában kb senki sem vette meg :D

2021. júl. 14. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Emlékszem, de a távolság megszépíti az emlékeket. A CoD WW2-re ráunva, elhatároztuk a haverokkal, hogy tartunk egy nagy CoD2 LAN partit, de másfél óra alatt ráuntunk.
2021. júl. 14. 23:54
 2/4 A kérdező kommentje:
én is kipróbáltam a cod2t nem is olyan rég, de azért hagytam ott elég gyorsan, mert már 1db rendes szerver sincs, az összes agyonmodolt vacak szerver, vagy only x pálya megy csak, vagy onlyrifles, vagy nemtudom végtelen lőszer mod vagy ilyesmi :/ Amúgy ha az új codokra vagy ráállva, meg azoknak a tempójára nem csodálom hogy ráuntatok
2021. júl. 15. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Emlékszem, elég öreg vagyok. Az az egy multis FPS, amivel a legtöbbet játszottam.
2021. júl. 22. 00:28
 4/4 nagylajos1999 válasza:
Cod2-vel mai napig nyomjuk lanon felemelő érzés
2021. júl. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!