Emlékszik még valaki a Call of Duty 1-re?
Nem, nem Modern Warfare 1, nem Black Ops 1 ... a sima, régi cod1 re :D Csak szerintem annak volt a legjobb multija? (meg utána a cod2-nek). Most ingyenes a Black Ops 4 psen, kipróbáltam, de le se spanwoltam már egy bomba a fejemre esett, vagy valaki a hátam mögé sprintelt és hátba lőtt vagy ilyesmi... de már ez megy a cod4 óta szinte, nekem a halálom ezek a killstreakek, meg a sprintelés is mert felgyorsította a játékmenetet... valahogy a CoD1,cod uo meg cod2 ben olyan jól el lehetett taktikázni, ránéztem a mapra és már pontosan tudtam hol vannak az ellenségek, és nem kellett hozzá megjelölni, tudtam hogy ahol a sok zöld van, a csapattársaim, annak az ellentétes oldalán lesznek az ellenségek is mert így spanwolt a játék, fegyverekből is volt kb 5 darab, mind másra volt jó, és 1 lövés sniperrel általában halál is volt, mp44-el meg bar-al simán leszedtem bárkit a pálya túloldaláról, az oroszoknak meg csak ppshjuk volt avval meg ment a tunkolás rendesen... :D
Lehet ezt senki sem fogja érteni, mert aki annak idején tolta az mára már családos ember és azzal van elfoglalva, de azt tudom, hogy a fél világ anno ezt tolta, egy üres szervert nem lehetett találni, és ha felmentél egyre már jöttek is az idegen emberek. Ja és mind ezt kalóz verzióval toltuk, szerintem itt magyarországon meg kelet európában kb senki sem vette meg :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!