Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Eldarya jelszó és annak...

Eldarya jelszó és annak visszaállítása. Mit kell csinálni? Többi lent

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy probléma, amit meg is oldottak. Utána próbáltam belépni, de nem egyezett az email és a jelszó. Az "elfelejtett jelszó"-ra nyomtam és vissza is állította azt, DE ilyen visszaigazoló email nem jött, ahol ugye vissza tudnám állítani a jelszavam. Néztem a spamben is, de sehol sincs. Mit kéne ilyenkor tennem?

Köszi előre is a segítséget <3

2021. júl. 14. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Írj a supportnak.

[link]

Gyors kérdés, amióta történt a leállás a tűzeset miatt, azóta te újraregisztráltál vagy a tűzeset előtti fiókodba akarsz belépni?

2021. júl. 14. 10:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Jajj, el is felejtettem az egészet xdddd. De amúgy a régi fiókomba szerettem volna, mert rengeteg mindenem volt és mindent jól alakítottam és nem akartam előröl elkezdeni. De azóta teljesen elfelejtettem az egészet xdd
2023. márc. 13. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!