Honnan tudnám letölteni a sims 2 állatos krónikákat?
Jelszó: Sillent DX
Serial kódok:
K56W-C57P-CJ9K-H0GM-5VTY
E4BB-B96Z-J989-5L4B-1VTY
K8MD-TH35-2L2D-896C-AVTY
4NTT-FF16-EJO6-R3M3-0VTY
3CT3-DFOK-29H5-XC37-8VTY
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Tehát miután kibontottad, utána szükséged lesz a daemon tools-ra (pár mp alatt le tudod tölteni ha rákeresel), vagy kiírod dvd-re a kibontott fájlt (típusa lemezképfájl).
Deamon tools:
Miután letöltötted és telepítetted az asztalon (jobb alsó sarok) megjelenik az ikonja. Arra rákattintassz és kijön valami olyasmi hogy Eszköz (0) Üres (vagy valami hasonló). Arra is katt és akkor megnyílik egy mappa. Megkeresed a kibontott fájlt és megnyitod. Akkor asszem először telepíteni kell és utána megint megnyitod ugyanígy (csak akkor már nem üres lesz az eszköz) ott lesz egy olyan mappa, hogy TSBin. Megnyitod. Ami a crack-ben volt indítófájl azt bemásolod a TSBin-be. Ott már van egy másik indítófájl, aminek ugyanaz a neve (megkérdezi cseréled-e - igen). És utána elméletileg elindul azzal az indítófájllal.
Lehet valamit rosszul írtam, de ha nem így lesz és nem érted, akkor nyugodtan írd le a problémád, én meg megpróbálok válaszolni.
Ha kiírod DVD-re:
Kiírtad. Beteszed a DVD-t. Telepíted a játékot. És ott is kell lennie egy olyan mappának, hogy TSBin. Abban van egy indítófájl. Bemásolod oda a crack indítófájlát (megkérdezi cseréled-e - igen). Az indítófájllal elindítod a játékot. Ez így egy DVD-be kerül.
Remélem jól írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!