Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a kedvenc Medal of...

Melyik a kedvenc Medal of Honor jatekotok ezek kozul?

Figyelt kérdés
Nekem az Underground

2021. júl. 11. 22:08
A kérdező szavazást indított:
Medal of honor 1
Underground
Allied Assault
Frontline
Rising sun
Pacific assault
European assault
Airborne
Egyeb
13 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
a Super Mario.
2021. júl. 11. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
2021. júl. 11. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Tudom.
2021. júl. 11. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
41%

kövezz meg, de nekem a 2 modern kori tetszett legjobban, de vszleg csak mert a technika akkor ért el a csúcsra :D Airborne is jó volt. És én már elég öreg csóka vagyok úgy mondom ezt, még anno az Allied Assaultal játszottam neten amikor a fél világ azt nyomta, de nekem valahogy sosem tetszett igazán, mindig is inkább codos voltam (mármint a cod 1-uo-2 korszakra gondolok). De a cod mindig meg tudott újulni, és mindig az élre törni, a medal of honornak sosem sikerült, az EA ugyan azt a végletekig nyújtott formulát tolta újra meg újra más köntösben...Jó példa erre az összes PS2-es MoH cím :D

A legelső medal of honor az a PS1-es volt, de a tengeralattjárós (vagy hajós?) pályánál nem tudtam tovább jutni mert karcos volt a lemez és a fél pályának a textúrája hiányzott, és nem tudtam merre kell menni, a nagy feketeségben jártam :D

2021. júl. 11. 22:34
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem a ps1-es Mrdal of Honor jatekok nagyom ott vannak. Foleg a palyak es a zenek

Nekem Ps2-n a Rising sun volt a legjobb.

A legujabb MoH jatekok szerintem nagyon gyengek.

2021. júl. 11. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
miért, az Allied Assault talán olyan kimagasló volt? Semmi mást nem kellett csinálni, mint te egymagad nyerd meg a 2. világháborút, menj be náci bázisokra és ölj le mindenkit, két dolog volt említésre méltó, a sniperes küldetés meg a partraszállás
2021. júl. 11. 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

Én szerettem az Allied Assaultot. Sok világháborús FPS merített belőle később, szóval szerintem simán alapmű a kategóriájában. Sajnos a konkurencia bekebelezte, jött a Battlefield/CoD, a BF és MoH az EA kezében volt, a BF egyre népszerűbbé vált, a MoH vesztett a népszerűségéből, így mentek a süllyesztőbe sajnos. Talán az Airbornenál kezdődött a lejtmenet, pedig az sem volt rossz, csak nem volt benne újdonság, erős közepes játék volt. Az utána lévők (2010 és Warhead) is hasonló szintet hoztak, szerintem a 2010 gyengébb, mégis a Warhead lett jobban lehúzva a kritikusok és játékosok szemében, szerintem igazságtalanul.

Amúgy van egy olyan érzésem ,hogy a BF is kezd lassan kifulladni, de mivel nincs konkurenciája az EA-n belül, így még egy ideig biztos futószalagon nyomják majd az új részeket, mint az Activision a CoD-al.

2021. júl. 12. 00:00
 8/10 anonim ***** válasza:
*Warfighter
2021. júl. 12. 00:00
 9/10 anonim ***** válasza:

azert a cod elegge a bf nyakara akar noni mostanaban, ott a battle royale mod ahol rohadt nagy palya van, jarmuvek, sok jatekos, ez mar elegge bf szeru. Meg a Modern Warfareben volt az a 32 v 32 ground wars asszem, ott is voltak jarmuvek, es nem battle royale hanem tdm volt, na az meginkabb bfes volt.

En szeretem a bfet, de nem ertem ezt az ujat, tisztara mint a bf3 meg 4, igazan ujithattak volna, mondjuk a bf 2142-t vihettek volna tovabb (es nem csak a cimeben)

2021. júl. 12. 00:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Számomra az airborne. Hatalmas pályák szinte oda mentél ahova akartál.... Persze sohasem a zöld füst köré landoltam. :D
2021. júl. 14. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!