Magyarországon a gameplay halott?
legalábbis a kezdőknek....
https://www.youtube.com/channel/UCPaPWqsROlUoUotL1sF8MaA/vid..
itt van ez a srác is,facecam,stb,és 40-en nézik a videóit...
ennyit még kommentár nélkül is ellehet érni,pedig ez a srác meg tett mindent,méregdrága felszerelés,vágások,st.
Gyakorlatilag a kezdő gameplayeseknek muszáj subcseréznie,pedig tudják ők is hogy semmi értelme
Nincs olyan előadásmódod amivel el tudnád adni a tartalmadat.
szóval ettől függ?csak ettől?
csak azért kérdezem mert a kezdő videósokat fikázzák,hogy mért nem 4 k ba vette fel a videót mert most az a trendi,mért nem vett 60 ezres gamerszéket,rgb billentyűzetet,gamerkesztyűt stb holott lehet 2 videó után rádöbben hogy inkább hagyja az egészet,de azért költsön rá 1 milliót,holott csak ez a lényeg:Nincs olyan előadásmódod amivel el tudnád adni a tartalmadat.
Ha annyira hányinger, akkor miért és nem törlöd a csatornád és töltöd valami produktívabb dologgal az időd?
én változzak ha a rendszer car?ne fárassz...
Huh, de kezdessz már nagyon fárasztó lenni...
Azért nem nézi senki a videóidat, mert egyszerűen szarok.
Amatőr, béna, semmitmondó, sótlan. Ezért. Ennyi, fogadd el, és akkor nem kell itt gyártani a hülyébbnél hülyébb kifogást hogy azért nem nézik mert nem 4k meg nincs rgb billentyűzet...
A felfogásod szar. Az hiszed, hogy felraksz egy videót és akkor ezernyi megtekintésnek kellene érkeznie rá. Holott csilliárd videót töltenek fel veled párhuzamosan, a rendszer nem fogja felkapni a játékos videót, mert nem családbarát, az emberek pedig nem fognak rólad tudomást venni, mert el sem éred őket. Ma egy kezdő videós lehet többet költ marketingre és reklámra, mint a tényleges videóra, hogy egyáltalán eljusson az emberekhez. Aztán majd pár hónap alatt eldől, hogy nézhető-e a tartalom amit csinálsz és lesz egy stabil vagy növekvő tábora, vagy sem. Youtube-on semmi értelme gameplay videót csinálni.
És akkor tedd mellé, hogy van néhány tucat már befutott videós, aki bőven kielégíti a szórakoztatási lehetőséget, ha valakit nézni akarsz. TheVR nem is tudom, valami napi 5-6 órányi tartalmat gyárt. Aki ezt premierben vagy közel naprakészen követni akarja, nem is lenne ideje másra.
Lehet utálni, de szerintem a gameplay alapból unalmas. Én legalábbis nem szeretem. Ha érdekel egy játék, akkor én magam játszom vele, és nem azt nézem, mások hogyan játszanak.
Ráadásul ebben a műfajban sajnos nehéz újat mutatni. Ugyanolyan, mint nőknél a sminkvideó. Ott is nagyon kevés az egyedi, mert a legtöbben ugyanazt a nude sminket teszik fel, amit már kismilliószor láthattunk.
Kis videósok patreon követőkből szereznek némi bevételt, de megélni belőle nem lehet.
Én is gondolkodtam amerikai foci gaming csatornában, mert az nem nagyon van, de az eleje csak ráfizetés lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!