Steamen miért akadt meg a folyamat?
Figyelt kérdés
Steamen venni akartam kettő játékot. Be is írtam az adatokat a kártyámnak, és jött sms-be egy kód amit szintén be kellett írni. Eztán egy telekódot kért, amit nem tudtam mi ezért megkerestem. Miután meglett, ahogy beírtam az ablak befeketedett és azóta nem történik semmi. Arra gondoltam hogy mivel túl sokáig vártam azért nem lett jó vagy valami úgyhogy újrapróbálom, de akkor meg kiirta hogy tranzakcio folyamatban es nem vásárolhatok amíg az nincs kész. De azóta nem történik semmi.2021. júl. 7. 12:54
1/1 anonim 

válasza:

Valószínűleg pár óra múlva automatikusan megszakad az oldal részéről is tranzakció, mivel nem történt meg az utalás időtúllépés miatt. A rendszerből így törlődik a függőben lévő kifizetés, és újrakezdheted.
Vagy a vásárlási előzményekben nézd meg, hogy nincs-e függőben tartva, itt elvileg van egy "mégse" gomb, ami a felfüggesztést is megszünteti:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!