Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jó lovas játék PC-re?

Jó lovas játék PC-re?

Figyelt kérdés
SSO-n és RDR-en kívül
2021. júl. 6. 18:15
 1/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

rdr2? azert a star stable es a red dead eleg eltero jatekok

amiben lehet lovagolni az a Skyrim Witcher3 "paros" pl. (Oblivion-ban is lehet)

Mount and Blade kban is lehet

es kivancsi leszek far cry 6 ban mennyire lehet majd kihasznalni es mennyire lesz jo bele adnak e tobbet mint a primalos (vagy fc4 es) alatlovaglasoknal

2021. júl. 6. 20:06
 2/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ac odyssey ben is lehet

tomb raiderekben meno lett volna

nagyon remelem nem tul sokara kiadnak egy uj tomb raidert ami full open world sandobox lesz es lesz benne lovaglas meg minden :D

szerintem elfogunk ajulni majd akarmilyen is lesz, nem tudjuk majd a valosagtol/fipmektol megkulonboztetni a kovetkezo tomb raidert

2021. júl. 6. 20:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából lóközpontú játékot keresek, nem csak olyat amiben opció a lovaglás - csak annyiszor ajánlották az RDR2-őt az SSO-s facebook csoportban, hogy hamarosan muszáj leszek kipróbálni :D
2021. júl. 6. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Amikkel én régen játszottam (és eszembe jut a címe)

My Horse and me 2 / Táltos paripám 2

My Pony Stables

Az SSO nak ugye előzményei a Starshine és a Star Stable (mind a kettőből négy rész van)

Ezek nem mai darabok szóval a grafikájuk kb sehol nincs a RDR2-höz képest, de ott a ló szinte csak közlekedési eszköz.

Esetleg online a Howrse

2021. júl. 6. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!