League of Legends nem működik, hogyan oldhatnám meg?
Figyelt kérdés
Amikor elindítok egy akármilyen játékot, egyénit, vagy 1v1-et, vagy normált, nem jelenik meg a játék képernyője egy új ablakban, de jobb oldalt azt írja játékban vagyok, és a Lol alap képernyőjén a játékban felirat helyett pedig az szerepel, hogy visszacsatlakozás, de nem internet probléma okozza. Mit lehetne ezzel kezdeni?2021. júl. 2. 17:09
1/4 anonim 

válasza:

Próbáld meg ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=QI73XKKCvyg
Viszont ez a bug már kb. 5 éve folyamatosan előjön nem értem hogy a Riot miért nem tudja fixálni egy patch-be.
(Amúgy 2 éve nem játszottam már a játékkal, így nem tudom hogy a videó megoldás lesz-e, de anno hasonlóan oldottam meg és működött).
2/4 anonim 

válasza:

próbáld meg újra telepíteni, ha nem működik, és nagyon szeretnél LoL-ozni, akkor újra rakhatod a Windowsod, ez általában megoldja a problémát.
3/4 A kérdező kommentje:
Ez megoldotta köszönöm szépen!
2021. júl. 3. 00:15
4/4 A kérdező kommentje:
Másodiknak is köszi, megoldódott már
2021. júl. 3. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!