Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 700 játék Steam wishlisten...

700 játék Steam wishlisten nem túl sok egy kicsit?

Figyelt kérdés

na nem azért, mert az összeset meg akarom venni, hanem így nagyobb eséllyel látom, meg, hogy egy játék akciós-e, és amúgy is legalább félárúsított játékot veszek

vagy van jobb stratégia erre?

2021. júl. 2. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jézus. 700 játekkal egy élet alatt nem lehet játszani. Nem nagyon van jobb módszer egyébként. Steam keyeket oldalakkal lehet próbálkozni, de sok a scam.
2021. júl. 2. 15:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Legalább mindig lesz valami akciósan.
2021. júl. 2. 15:40
 3/7 A kérdező kommentje:
de akkor nem hülyeség nem?
2021. júl. 2. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Közel 700 játék van a könyvtáramban. Nagyobb tartalmú játékokkal átlagosan 1-2 hónapot játszva (100-200 óra), a kisebbekkel 2-3 hetet játszva évente nagyjából 20-30 címet lehet kényelmesen végigjátszani.

Még ha be is szereznéd mindet, úgyis csak a könyvtáradban porosodna a 95%-a. Én a helyedben szelektálnék, melyik az a maximum 50 cím, amivel a következő 5 évben mindenképpen játszani szeretnél, és azokra lehet fókuszálni. A többire úgysem lesz időd.

Az én kívánságlistámon 24 cím van, ebből maximum 5 érdekel kiemelten, és ezeket sem veszem meg, mert nincs rájuk idő.

2021. júl. 2. 15:57
 5/7 A kérdező kommentje:
csináltam egy gyors ranglistát de az is 200 db amikkel tényleg szívesen játszanék
2021. júl. 2. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem majdnem 380 volt listámon. Viszont én is épp most szelektálok, csak azok maradnak amikkel ténylegesen lenne kedvem játszani is. Anno sokat hozzáadtam listához csak hogy ne felejtsem el a címét.
2021. júl. 2. 18:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Lassan 400 fele közelít a kijátszott játékaim száma.
2021. júl. 3. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!