Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki véletlen a leirás...

Valaki véletlen a leirás alapján nem ismeri fel ezt a 2000-es évek beli játékot?

Figyelt kérdés
Még kisebb koromban a bátyámék játszottak PC-n egy játékkal ami egy ilyen sivatagos világban játszódott és ilyen star warsban megjelenő repülű járművekkel kellett menni és ilyen open world szerűség volt az egész de tudom hogy nem Star Wars játék volt. Már évek óta nem tudom kiverni a fejemből és bárhogy irtam le angolul nem találtam semmit valaki esetleg felismeri?

2021. júl. 1. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
FPS vagy TPS volt, illetve csak járművekkel lehetett benne egyáltalán menni vagy votl benne ahol siman emberrel?
2021. júl. 1. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem erről a Bandits - Phoenix Rising ugrott be 2002-ből, bár nem vagyok biztos benne, hogy abban voltak repülő járművek, de egyébként minden igaz rá, amit leírtál.
2021. júl. 2. 11:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Teljesen hasonló a feelingje de nem a Bandits - Phoenix Rising volt az mert amire gondolok abban repülő járművek voltak
2021. júl. 4. 12:59
 4/5 anonim válasza:

Nem véletlen az Outcast volt?

[link]

2021. júl. 5. 22:56
 5/5 anonim válasza:
Én is játszottam azzal a játékkal, amit írtál, de már nem tudom mi lehetett a neve.
2021. szept. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!