Fallout New Vegas alapjáték mennyire élvezetes?
Figyelt kérdés
A DLC-k nélkül is sokat lehet vele játszani? Pl. ha először végigtolom a fő történetet és később utána a kiegészítőket, úgy is jó lesz?2021. júl. 1. 19:50
1/5 anonim válasza:
A DLC-k önálló sztorik. Nem is tudod velük kezdeni, mivel ajánlott szinthez vannak kötve, így előbb az alapjáték küldetéseit és mellékküldetéseit kell megcsinálni, hogy szintet növelj. Megpróbálhatnád egyből, csakhogy az ellenfelek erőssége szinthez az ajánlott szinthez van igazítva. Egy pl. level 5-ös karakter egy level 25-ös ellenfelet pedig csak keservesen tud legyőzni.
2/5 anonim válasza:
Az alapjáték sokkal jobb, mint a DLC-k.
3/5 anonim válasza:
Vegas DLC-i sem voltak rosszak szerintem.
4/5 anonim válasza:
Én a dead moneyt imádtam. Egyébként a játék nagyon jó, nyugodtan kezdd el, igaz ha kicsit vágod a nexus modolást akkor azért van egy pár mód ami ajánlott felrakni (bugfixek stb)
5/5 anonim válasza:
A fő történet után nem fogod kipörgetni a DLC-ket, maximum, ha visszatöltesz egy mentett állást.
Egyébként igen DLC-k nélkül is sok érdemi tartalom van benne, de azokat is érdemes kipörgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!