Melyik játék lehet ez?
Figyelt kérdés
Keresek egy játékot, nagyjából 20 évvel ezelőttről. 5-6 éves lehettem, mikor az egyik ismerősünk mutatta nekem, de soha nem tudtam kipróbálni, még nála sem. A játék lényege, hogy egy labdával vagy, vagy valami kis gömb alakú valamivel, és egy Super Mario szerű pályán kell végigmenni vele, ami, ha jól emlékszem, csak téglablokkokból állt. Arra emlékszem, hogy ha valamit felvettél, a labda megváltoztatta a színét (pl. asszem, ha piros lettél, akkor át tudtad törni a falakat, ahol lehetett). Egy nagyon egyszerű oldalnézetes játék volt, de a mai napig nem hagy nyugodni, hogy mégis melyik lehetett az :D Mi lehet a címe?2021. júl. 1. 13:34
1/5 anonim 

válasza:

A leírásod alapján szerintem a Bound Around: https://www.youtube.com/watch?v=wx9Ca8hyOZM
Nagyon jó kis játék.
2/5 anonim 

válasza:

Nekem a régi nokia telókról a bounce c. játék jutott eszembe.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem, de köszi a tippeket. Az is lehet, hogy valami kis szörnnyel voltál, rohadtul nem emlékszem, más támpontom nincs 😆
2021. júl. 8. 02:28
4/5 anonim 

válasza:

Előző vagyok.
Annyi támpontot adhattál volna, h pc vagy nintendo jatek volt?
5/5 A kérdező kommentje:
PC volt
2021. júl. 11. 02:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!