Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha Howrse-n van kb 15-20...

Ha Howrse-n van kb 15-20 accountom kibannolhatnak vagy torolhetik oket?

Figyelt kérdés
zseti es equus szerzes celjabol van ennyi. emiatt torolhetik az accountokat? vagy igazabol nem erdekli a modikat/jatekkeszitoket?
2021. júl. 1. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
55%
Nekem törölték. Sokáig nem volt semmi, de az egyik accal nyertem egy különleges lovat, valami ékköves volt, már nem nagyon emlékszem, és másnap törölték a fiókom. Gondolom ilyenkor jobban ránéznek az emberre. Ez már kb. 6 éve volt, nem tudom, azóta változott-e valami. Ha már sok a pénzed/lovad, inkább töröld őket, mert egyre nagyobb eséllyel ellenőriznek.
2021. júl. 1. 10:14
 2/2 anonim ***** válasza:
48%

Érdekes jópár éve mikor még nem volt ilyen értéktelen a zseton akkor nekem kb 1 év alatt volt olyan 15 pompás lovam teljes F2P játékosként. Csak 1 accountom volt. Szóval minden más csak kifogás.

"de egy jatekert nem er meg nekem penzt kidobni mert semmi hasznom belole."

Hát fiam játszani sem kötelező vele, szóval... Akik meg régebb óta vagy kezdetektől játszanak simán össze lehet hozni 700 millát. Én időmbe nekem volt átlagosan olyan 200-300 millám. Igaz akkor még értek is valamit a zsetonok mint írtam, nem úgy mint most...

2021. júl. 1. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!