Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek gáz ha 18 évesen...

Szerintetek gáz ha 18 évesen szeretek legózni?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok. Még kis gyerekkoromban elkezdtem legózni és elhatároztam hogy gyűjtöm. Aztán félbe maradt valamiért 5 kirakott legónál. De ettől meg játszottam velük csak nem lettel újak, de ezt nek is annyira bántam. Most viszont újra megjelent bennem a vágy hogy gyűjtsem. Természetesen már úgy játszani nem tudnék, nem is akarok, velük. Csak kiraknám és lényegében gyűjteném az olyan darabokat amik tetszenek.

2021. jún. 30. 01:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem. Sőt a lego oldalán még te magad is tervezhetsz szetteket (és ezeket kb 95% 18+ személyek szokták), amikre ha összegyűjtesz 10k szavazatot megcsinálják és el kezdik árulni. :D

Amúgy szerintem elég fun, főleg ha ilyen nagyobb modelleket gyűjtesz össze (csak "kissé" magas az áruk), és építesz meg.

17/l

2021. jún. 30. 01:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne sok pénzem legokra még mindig legoznek🤓 kepzeld el h anyukam kollegajanak aki nagyjabol a 30-as evei vegen es a 40-es évei elejen van nagyon szeret legozni es mindig minden alkalomra karacsony, szülinap stb legot ker , sztem abszolut nem szégyen 😃
2021. jún. 30. 01:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. A lego véleményem szerint egy nagyon kreatív játék. Kiskoromban még stop-motion lego filmeket is csináltam. Ez a tipikus 1 kép 1 mozdulat és végül ez összeollózva egy filmet kaptál vissza. Negatívuma, hogy régen és még most is nagyon drága.
2021. jún. 30. 05:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 vagyok, időről időre felötlik bennem a gondolat, hogy tök jó lenne venni valami nagyobb látványos lego szettet, csak azért vetem el, mert egyrészt tök drága, másrészt meg csak valamelyik polcomon fogná a port összerakva utána. De legalább jól nézne ki. :D
2021. jún. 30. 08:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Igen az árával tisztában vagyok. De nyáron majd megyek még munkára illetve alkalmi munkákkal így úgy összeszoktam gyűjteni.
2021. jún. 30. 08:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem 25 évesen is csak az áruk tart vissza attól hogy legózzak. :D Nem gáz természetesen. Az már gázabb aki mást a hobbijai miatt néz le vagy szól meg.
2021. jún. 30. 12:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális. Ha úgy érzed a LEGO tervezést is kipróbálhatod a LEGO oldalán.
2021. júl. 1. 09:31
 8/9 anonim válasza:
100%

40 éves nő vagyok, fél éve legózom. Gyerekkoromban nem kaptam, most mindent bepótolok.

Ráálltam egy témára, abban építek/játszom, szerencsére megvan rá a keret.

A kisfiam 5 éves, ő is legózik:)

2021. júl. 5. 15:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz, ez egy kortalan hobbi. A 8-as válaszoló is jól teszi amit tesz.
2024. aug. 1. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!