Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A metacriticre lehet hivatkozn...

A metacriticre lehet hivatkozni, hogy tényleg azok a legjobb játékok?

Figyelt kérdés

2021. jún. 27. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nincs olyan hogy "legjobb" játékok. Max olyan van hogy 1 adott típusban kiemelkedő játékok. Mindenkinek más és más a "legjobb" játék, a saját ízlése alapján.
2021. jún. 27. 18:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem sosem tetszett a Minecraft
2021. jún. 27. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Sok dolog, így a számítógépes játék is egyéni ízlés, preferencia kérdése.

Akárcsak zenében van komolyzene, vonósok, metál, rock stb műfaj, úgy ez a játékokra is igaz, mert mindenki mást szeret.

Azt is figyelembe kell venni, hogy sok embernek sokféle ízlésvilága van, lehet egy adott műfajban ami tetszik valakinek, az a másiknak nem fog.

Tipikusan itt van a nemrég megjelent Siege Survival. Szinte minden lap leírta, hogy unalmas, egyszer játszható stb, de nekem kifejezetten bejött, többször is végig vittem. Ezzel szemben egy Far Cry 5 pl taszít, pedig sokan sok jót mondanak róla,, tehát nagyobb tömegnek biztosan bejött, de engem mégse érdekel.

A metacritic egy oldal, ahol a legtöbb felhasználó véleménye alapján na meg persze a hátulról fizetett játékfejlesztői promó alapján írnak cikkeket. Az ottani újságíróknak is van egy adott ízlése, bármennyire is próbálnak függetlenek maradni, van saját véleményük (vagy megmondják, mi legyen, ha fizetést akarnak).

2021. jún. 27. 18:55
 4/5 A kérdező kommentje:
100 szónak is egy a vége fos a Metacritic?
2021. jún. 27. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem fos, de csodát sem kell várni tőle.
2021. jún. 27. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!