League of Legends-ben hogy működik a permaban?
Engem is tiltottak 2 éve kb. Én könyörögtem a supportnak, végül visszaadták a mainemet. 130 körüli skint gyűjtöttem ki, úgy hogy tényleg minimálisat áldoztam rá, de kisebb-nagyobb kihagyásokkal a béta óta játszottam. Több Victorious skin, meg minden... Attól függ, mennyire éri meg, ha kell könyörögj. Magyarázd el, hogy mit miért írtál, találj ki dolgokat, pl nagyon rossz a a családi helyzeted. Visszaadják szerintem.
Én pontosan nem emlékszem már hogy volt. Több üzenetem hagyták figyelmen kívül, vagy visszaírtak, hogy a perma az perma, nem tudnak mit csinálni. Egyszer sikerült elkapni egy admin félét, akivel online tudtam este beszélni. Kérdezgetett egy rakás mindent, az accounttal kapcsolatban, hogy meggyőződjön, hogy én vagyok. Azután mondtam én is, hogy perma volt, de szó szerint könyörögtem, hogy hadd kapjam már vissza, nem fordul több ilyen elő. Akkor elköszötünk, pár hétig kb nem volt semmi, és egyszer mikor próbáltam belépni, már be tudtam... Azóta tényleg nem volt semmi, igazából semmit nem sajnáltam, csak a skineket. Úgy érzem, hogy azért szenvedtem, a sok gyűjtögetéssel, és hát nem mondanék csak úgy le róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!