Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A World of Tanks, miért...

A World of Tanks, miért halott játék?

Figyelt kérdés

Sokan egyre többet mondják a communitiben, még a fizetett C.C-k is hogy a WoT halott játék. Skill4tlu nemrég azt mondta egy videoban hogy NE FIZESSEN SENKI a wotra, pedig ő az egyik legjobb játékos és CC egyben. Régebben QuckyBaby is mondott ilyesmit, Harkonen is és még sorolhatnám

Miért halt meg a játék?

2021. jún. 26. 11:21
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Tipikus wotos vagyok😅
2023. júl. 18. 00:06
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Habár én sosem wotoztam, max kipróbáltam régebben, de tekintve hogy ez szerintem már lassan 5-8 éve lehetett már elavulttá válhatott, vagy ahogy mások is irták sok játék p2w irányba megy el, és attól hal meg.
2023. júl. 18. 15:36
 33/38 anonim ***** válasza:
a játékok játékosbázisának kb 75%-a F2P játékos, a maradék pedig a P2W költekező. Na már most ha 1 ingyenesen játszható mmo/rpg túlzottan P2W irányt vesz akkor a F2P bázis elég hamar ott hagyja, ezzel halálra ítélve az adott játékot. Mert ugye P2W ember ott nem költi tovább a pénzét, ahol nagy esélyel a szerverek kihalása miatt a játék bezárása fenyeget. Szóval ha nincs meg az a balance ahol a F2P játékos is érvényesülni tud a P2W játékos mellett akkor az a játék könnyen és elég hamar ki fog/tud halni.
2023. júl. 18. 17:44
 34/38 anonim ***** válasza:
81%
Röviden, a játék kezd egy olyan irányba menni ami a játékosok számára nem járható, a wg magasról szarik a játékosok igényeire és a fejlesztők kényükre kedvükre formálják, mégha ez a közösségnek nem tetszik. Lezárhatnánk végre a témát?
2023. júl. 19. 12:08
 35/38 anonim ***** válasza:
És megint ki lett emelve... -.-" Ennyire húgyagyú lenne a kérdező?
2023. júl. 28. 11:34
 36/38 anonim ***** válasza:
Nincs értelme játszani vele.Beraknak egy op tizes tankot.Sok időt,energiát vagy pénzt beleölsz mire megszerzed,aztán mire "kiélveznéd" beraknak egy úqjat az előzőt meg pofátlanul nerfelik mint a type 5-nek az ágyuját.Így a játék lényegét ölik meg mert nincsen célja kifejleszteni az ágat mert a kokainfüggő WG úgyis tönkreteszi.2 éve bele se léptem.
2023. júl. 28. 20:03
 37/38 anonim ***** válasza:
Emlékszem volt mikor 250-300k ember volt az eu szervereken, nézd meg most, jo esetbe 70k, de van napszak mikor 30k ember ha van fent. Tier 6 alatt pedig olyankor percekig tart hogy bedobjon 1 meccsbe. Ettől még nem nevezném halottnak, még nem. Sokkal inkább csak haldoklónak, mert kb 2018-ota egy lejtőn megy, ami az utobbi 1-2 évbe kezd egyre meredekebb lenni. 2015-6 volt a csúcsa a játéknak. És az a főgond hogy jelenleg nem igen látszik hogy mostanság a javulás irányába terelné a wg a játékot, ebbe a temboba 2025-2027 környékére halottá válhat a játék, hisz ha kevés a játékos a matchmaking nem fogja bedopni a playereket mecsbe, egy multiplayer játék pedig játékosok nélkül halott.
2023. aug. 4. 17:13
 38/38 anonim ***** válasza:
Az már régen volt, régi szép idők😔
2023. aug. 4. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!