Miért nem menti el az autóimat a Gta IV(bővebben lent)?
Újra végig akarom vinni a játékot, de azzal a problémával találkozom hogy egy bizonyos küldetés után a játék megtagadja a kocsi eltárolását(pedig a sárga aszfaltfestéssel kijelölt helyen hagyom a mentőház előtt, pont ott ahol kell).
Az első néhány mentésnél még rendesen tárolta a kocsikat, de a ,,Concrete Jungle" nevű küldetés után elpárolognak a kocsijaim. Kitöröltem minden korábbi végigjátszás mentéseit, de ez sem segített a problémán amivel eddig több év alatt sosem találkoztam. A játék elején ez még nem akkora probléma mondjuk, de később amikor már kapok jó sportkocsikat elég baj, ha nem tudom őket megtartani. Meg amúgy is, mindig jó, ha van kéznél kocsi...
Ja és PS3-on játszok egyébként.
Szóval mi lehet ennek az oka és mit tudok tenni ellene? Előre is köszönöm a segítséget.

Pedig manuálisan mentettem, és csak kettő autót hagytam ott. Az auto save ki is van kapcsolva.
Tegnap este megfigyeltem jobban hogy is van ez. Akkor hagyja meg az autót, ha nem megyek el vele sehova. Kettő autó volt ott, az egyiket használtam, a másik ott maradt. Miután hazaértem visszaparkoltam azt az autót amivel elmentem, aztán a mentés után csak az maradt ott amelyiket nem használtam.
Ilyenről valahogy még sosem hallottam...Felettébb bosszantó minden esetre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!