Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sírtatok ennél a jelenetnél?

Sírtatok ennél a jelenetnél?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jún. 23. 10:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

#7 fogalmad sincs miről beszélsz

ez az rdr2, és nézd már meg hogy néz ki, milyen a táj, milyen az időjárás, mekkora a térkép, milyen szinten él, és kidolgozott minden.

A rockstar etalont tett le az asztalra.

2021. jún. 23. 13:42
 12/18 anonim ***** válasza:
27%

"Ez nem az RDR 1. Neked tényleg megsütötte valami az agyadat."

Ki mondta hogy az első részt írtam. Azt hogy nem tudsz értelmezni nem az én hibám... Lehet betűvel kellett volna írnom... Az nem a játék számozását jelölte ott xD Nem raktam pontot az 1-es után. xD

#11 pont az ilyen túlhájpoltságról beszélek. xD

2021. jún. 23. 13:51
 13/18 A kérdező kommentje:
Ja, már elfelejtettem, hogy még létezik az interneten olyan ember, aki úgy ír, mint egy tizenéves kislány. :) Bocsesz.
2021. jún. 23. 14:17
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

annyira szar az rdr2, hogy csupán 3000 órám van benne (online-nal együtt) :)

#1 voltam

szerintem aki akar sír, aki nem, nem

én is nevetségesnek találtam fiatalon hogy emberek képesek filmen sírni

most meg simán megteszem

2021. jún. 23. 15:51
 15/18 A kérdező kommentje:

Felesleges rá reagálni, valószínűleg egy frusztrált trollról van szó. Aki nem látja be, hogy ez a játék jó, grafikailag pedig a mai napig etalon, annál egyértelmű, hogy valami nincs rendben fejben. Valószínűleg olyan rendszer sem áll rendelkezésére, amin ez a játék elfutna, így még hitelét vesztett is a építőjellegű "véleménye" a játékról, ha már alapból nem veszített azzal, hogy csak személyeskedni tud.

De akinek a művészi játékok a Life is Strangel kezdődnek és zárulnak is be, attól mit is várhatunk egy szűklátókörű véleményen kívül?

2021. jún. 23. 15:57
 16/18 anonim ***** válasza:
44%

"De akinek a művészi játékok a Life is Strangel kezdődnek és zárulnak is be, attól mit is várhatunk egy szűklátókörű véleményen kívül?"

Ki mondta hogy vele is zárulnak be? Csak mert nem értek egyet 1 túlhájpolt sz.rkupac odázásával? Witcher 3-ba több értelem van mint az RDR 2-be(2. része a kérdező gyenge felfogása miatt). DE még a GTA 5 is jobb.

2021. jún. 23. 17:12
 17/18 A kérdező kommentje:
A Witcher 3 is jó játék, de könyvből merített a sztori. Az RDR-t én személy szerint azért tartom különlegesebbnek a Witcher 3-tól, mert eredeti, annak ellenére, hogy a Witcher 3-ba sokkal több órám van, de még az első részét is többször pörgettem ki, mint az RDR2-t. A GTA 5 még a GTA-k között a leggyengébb eresztése eddig a R*-nak.
2021. jún. 23. 17:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Amúgy nem mondta senki, de elég primitívnek sikerült eladnod magad az első válaszodtól kezdve, így teljesen jogos, ha az ember ezt feltételezi rólad. Elkezdtél hasonlítgatni játékokat, ráadásul nem is egy kategória a LiS és az RDR2, így még inkább értelmét veszti ez a szánalmas próbálkozásod, hogy bemocskold az RDR2-t, de még mindig ezt csinálod, annyi különbséggel, hogy ezúttal sikerült az RDR2-vel szembe állítanod egy open world játékot, amilyen az RDR2 is, nem pedig egy kalandjátékot, amit a Telltale féle TWD-vel lehetne hasonlítgatni inkább.
2021. jún. 23. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!