Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ingyen póker? Verseny?

Ingyen póker? Verseny?

Figyelt kérdés

Tud valaki olyan Magyarországon játszható póker oldalt, appot, amin lehet olyan tournamentet játszani, hogy be fizetés nélkül lépünk be, és valódi pénz a nyeremény?

Elég jól pókerezek, úgy gondolom és ha lehetne így játszani jó lenne.

Úgy tudom, van olyan ország, ahol van ilyen.

2021. jún. 22. 20:05
 1/4 anonim válasza:
100%
Ha valóban elég jól játszol akkor miért nem nevezel be valódi pénzes játékba? Elég ritka az olyan játék ahova nem kell befizetni és mégis nyerhetsz. Viszont figyelj, ne ess abba a hibába amibe majdnem minden kezdő pókerjátékos. Attól még hogy tudod a játékszabályokat, volt pár sikeres blöfföd még nem biztos, hogy jól játszol. A profik számára az ilyenek hozzák a pénzt. Elhiszik, hogy jól játszanak, majd elvesztik a pénzüket és emiatt a rossz szerencsét okolják. Olvass könyveket, nézz videókat versenyekről és gyakorolj rengeteget. Fáradtan, ittasan semmiképp ne pókerezz, illetve akkor sem ha gondjaid vannak mert ez csak elterelné a gondolataid és a pénztárcád bánná. Ha viszont tényleg jól pókerezel akkor csak bíztatni tudlak arra, hogy játssz igazi pénzzel is.
2021. júl. 12. 10:49
 2/4 anonim válasza:

A bet365-nél vannak freerollok napi szinten. Ingyenes nevezés és kb. 25-50€ díjazás.

Ezen kívül a cardschat.com rendezésében van számos freeroll több siteon is, szintén napi jelleggel.

Ha facebookra beírod hogy pokerstars freerolls vagy poker freerolls, akkor több csoportot is találhatsz ahol napi rendszerességgel indulnak ilyen versenyek.

Jó 1 éve még én is ezeket kerestem, aztán sokat tanultam a játékról és már eszem ágában sem lenne freerollokat játszani. Azt javaslom te is tanulj bele és ha tényleg sikered lesz és ez a világ neked való, akkor meg is élhetsz belőle pár év tanulással.

Sok sikert!

Zsali

2021. szept. 11. 14:50
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 Igazán? Sajnos én nem találtam ilyen versenyeket a neten! :( Esetleg privátban, vagy itt tudnál küldeni linkeket
2021. szept. 11. 19:29
 4/4 A kérdező kommentje:
????
2021. szept. 11. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!