Xbox One X segítséget kérek?
Figyelt kérdés
Szeretném a bankkártya számomat kitörölni, mivel az Xbox Live Gold szolgáltatást valamikor használtam, majd lemondtam és továbbra is vonják tőlem havonta erre a pénzt. Mivel nem használom (sokszor hetekig-hónapokig be sincs kapcsolva az xbox), ezért nem szeretnék fizetni a semmire. A gond annyi, hogy több fiókkal is használtuk már itthon a készüléket, ezeket a fiókokat időközben eltávolítottuk. A box újratelepítése sem oldotta meg a problémát. Hová tudok fordulni? A saját bankomhoz, ha ott kérek segítséget, akkor a bankszámlámról le tudják ők tiltani, hogy ne vonjanak tőlem pénzt a Live Gold szolgáltatásra? Köszönöm a segítséget!2021. jún. 22. 17:31
1/4 anonim válasza:
A jelenlegi kártyád letiltatod és kérsz egy újat, mert az alapján érnek el. Amúgy ezek szerint még sem mondtad le az ismétlődős fizetést, csak te gondolod hogy lemondtad.
2/4 A kérdező kommentje:
Az egyik fiókkal való bejelentkezéskor azt írta, hogy inaktív az előfizetésem, ergo akkor nem értem, miért vonják továbbra is a bankszámlámról a pénzt. Na mindegy, ha máshogy nem megy, akkor bankkártya csere lesz a nóta vége. Köszönöm a választ.
2021. jún. 22. 19:09
3/4 anonim válasza:
Nem a fiókot kell eltávolítani, hanem belépsz böngészőből a fiókba, ott a subscriptions részen lemondod, mellé még a társított bankkártyát is eltávolíthatod.
A fiók eltávolításával mindössze magáról az xbox-ról távolítottad el a fiókot, az még attól ugyanúgy él.
4/4 anonim válasza:
account.microsoft.com
Itt be tudsz jelentkezni az Xbox profiloddal és lemondani az előfizetést meg eltávolítani a kártyát. Szerintem gépen is meg lehet csinálni ha fent van a profil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!