Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps4 kikapcsolni vagy elég...

Ps4 kikapcsolni vagy elég pihenő módba tenni?

Figyelt kérdés

Most vettem egy Ps4-et.

Ismerősöm szerint neki is van ps-e, azt mondta bőven elég a készenléti állapot is. Illetve a lemezt érdemes ki vennem mikor nem játszok a konzollal, vagy nyugodtan benne hagyhatom? Most reggel azt vettem észre hogy a Pstől hallok egy hangot, olyan mintha a lemez pörögne.

#kikapcsolás #Sony #PlayStation 4 #Lemez benehagyva #Pihenő mód
2021. jún. 18. 07:46
 1/9 anonim ***** válasza:
65%

szedd ki a lemezt, mert feleslegesen pörgeti indításkor

bőven jó a készenléti állapot. ellenben engedélyezd hogy akkor letölthessen. így készenlétiben fog frissíteni, távolról le tudod tölteni a játékot.

2021. jún. 18. 10:06
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2021. jún. 18. 14:28
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

Pihenő módban több áramot fogyaszt, érdemes teljesen kikapcsolni. Semmi előnye nincs a pihenő módnak, kivéve az alábbi eseteket:

-Valamit le akarsz tölteni, de nem használod a PS-t

-Tölteni akarod a kontrollert, de nem használod a PS-t

-Pontosan ott akaraz folytatni egy játékot, ahol abbahagytad

Lehet haverod PC-s volt, ott volt divat hibernálni a gépet, meg bekapcsolva hagyni a monitort.

Ha következő alkalommal nem azzal a játékkal játszanál, ami a lemezen van, akkor érdemes kiszedni, mert indításkor vagy egy másik digitális játék indításakor feleslegesen pörgeti a lemezt.

2021. jún. 18. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk, ahogy nézem annyira nem vészes. Ha 1 éven át folyamatosan pihenő módban lenne, az Eon áraival számolva 3092 forintot fogyasztana.

[link]

2021. jún. 18. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam pl. nem játszik a készenléti mód, mert hetente legalább egyszer van a faluban áramszünet (akár csak pár másodperces), és ilyenkor jajgat a PS4, hogy szabálytalanul lett leállítva, futtassam le a hibakeresőt, stb.
2021. jún. 18. 18:14
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
#3 tudod milyen jó ott folytatni a játékot, ahol abbahagytad? tudod milyen jó, hogy pre order játékot már kedd délelőtt letölti? tudod milyen jó hogy pár játékon kívül az összes frissítést délelőtt letölti és telepíti? tudod milyen jó, hogy a napközben megvett játék már telepítve vár? miért kapcsolnám ki? 2.5 éve van meg a ps, semmi baja nem lett a készenléti állapottól, még áramszünet esetén sem. minek kapcsolnám ki?
2021. jún. 18. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
kedd délelőtt = indulás előtt pár nappal
2021. jún. 18. 18:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj már meg ember. Miért kell lepontozni meg felkapni a vizet?

Ez te vagy. Mindenki leírta, hogy miért jó és miért rossz, majd a kérdező eldönteni, hogy mit csinál. Én pl pont leszarom az eltöltést, mert nem rendelek elő játékot. A játék folytatás nem érdekel, kibírom azt a rövid betöltési időt, a javítások sem érdekelnek, mert gyors netem van és egy pillanat alatt lekapja.

2021. jún. 18. 19:23
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Úgy döntöttem hogy napközben a lemezt benne hagyom pihenő üzemmódba teszem a gépet, de nap végén mikor tudom hogy ma már nem játszok vagy nem használom a konzolt, akkor kiveszem a lemezt és kikapcsolom a konzolt, főleg úgy hogy szokott lenni csak úgy áramszünet nálunk.

Köszönöm mindenkinek a választ.

2021. jún. 18. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!