?A yandere simulator folyton befagy és kiléptet a játékból
Figyelt kérdés
Na helóka mindenkinek, az a problémám, hogy nemrég töltöttem le ezt a játékot, és amikor a suliba akarok menni, loading közbe befagy az a csaj aki fut (xD), és kidob :(
Valaki help? tyy
2021. jún. 15. 19:22
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és a demot használom..
2021. jún. 15. 19:22
2/6 anonim 

válasza:

Nem tudsz vele mit kezdeni. A demo egy kész katasztrófa, csak akkor működik, amikor akar.
3/6 anonim 

válasza:

Azt gondolom vágod, hogy magával a sráccal, aki leprogramozta, eleve problémák vannak, és a forráskóddal is? Gondolom minimum láttad ezt a videót, mielőtt letöltötted a játékot:
Mit NE csinálj az interneten! (A YandereDev Dráma)
Nabu a csatorna neve.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem láttam :(
Milyen problémák?
2021. jún. 15. 23:02
5/6 anonim 

válasza:

Csak nézd meg a videót, vagy küldjem el a linket privátban? Nehéz lenne elmagyarázni. A videó kb. mindent elmond. Én sem tudok róla többet.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát megnéztem, de nekem nagyon lassú a felfogásom, szóval nem annyira értettem meg amit magyarázott az a fickó :DD
2021. jún. 16. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!