Olyan játékot keresek ahol a döntéseink befolyásolják a játék végét. Ajánlatok?
Figyelt kérdés
Life is stranget játszottam meg a Detriot: Become humant. Ezekhez hasonló?2021. jún. 15. 11:46
5/6 anonim válasza:
Life is Strangenek van egy 2. része, de még nem néztem meg, de nekem nagyon nagy kedvencem lett emellett a Dragon Age, jelenleg 3 részes. Van neten egy tapestry nevű oldal, ahol a döntéseket lehet beírni, mert az egyik játékból megy a másikba. A párbeszédek máshogy alakulnak a játék során bizonyos korábbi döntések hatására, meg más lesz a vége. A negyedik részt várom már évek óta. A Dragon Age-et a Skyrimmel meg Witcherrel szokták párba állítani, de ezeket nem ismerem. A Dragon Agenek mindenesetre is van egy nagyon nagy hatása, főleg a zenei aláfestéssel, akárcsak a Life is Strangenél. A Walking Deadet nem játszottam, csa néztem a sorozatot meg youtubeon róla videókat, és ott úgy láttam elég durván befolyásol tényleg szintén a döntés.
6/6 anonim válasza:
PS4-re kijött Hidden Agenda. magyar szinkronos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!