Melyik a kedvenc játékod ezek közül?
Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 20:20
A kérdező szavazást indított:
Minecraft
Roblox
Among Us
Fortnite
Fall Guys
65 szavazat
1/18 anonim válasza:
Mindegyik 1 halom trágya... Ha fizetnének érte sem játszanék ezekkel... Sokkal több értelmesebb játék van a világon.
2/18 anonim válasza:
Azért ha csendben maradtál volna, lehet többet ért volna. Azért mert neked nem tetszik, és másnak igen nem egyenlő azzal hogy rossz.
Én se vagyok oda pl a Sims-ért vagy épp Fifa-ért, de nem mondom, hogy rossz játékok, simán csak más érdekel, ennyi.
4/18 anonim válasza:
#2 Hát ha legalább csak EGY nem 8-10 éves kis nokedliknek való játékot írt volna, akkor csöndben maradok.
5/18 anonim válasza:
Na ezzel se mondtál sokat, emrt szerinted csak gyerekek játszanak velük? Max gyerekek IS, de ez közel sem ugyanaz.
6/18 anonim válasza:
Meg amúgy is, magyarázd már meg, hogy mitől, függ, hogy kinek való egy adott játék, én pl közel 30 évesen kifejezetten jól elszórakozok LEGO játékokkal, most ilyenkor mi van?
7/18 anonim válasza:
Én is sokat Minecraftozok, azt is jelöltem be.
9/18 anonim válasza:
Nekem minecraft java edition van meg eredetibe PC-n, végtelenül kreatív játék és frissítésekkel rengeteg minden bejön mint pl 1.17-ben is. Aki szidja az még sose játszott vele komolyabban! Rengeteg bonyolult redstone farmot, szerkezetet lehet benne építeni és szinte sose lehet megunni mindig van mit csinálni
10/18 anonim válasza:
az 1.17 jó, de az 1.18 (a II. rész) mégjobb lesz, azzal még váratják az embereket, de kíváncsi leszek rá tényleg... az karácsony felé fog kijönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!