Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a kedvenc zombis játékod?

Melyik a kedvenc zombis játékod?

Figyelt kérdés

2021. jún. 13. 18:57
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben ajánlom a 28. válasz utolsó két mondatát.
2021. jún. 13. 23:04
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
Oké, világos, nem sikerült helyesen megfogalmaznod a kérdést. De akkor miért te hőbörögsz rajta?
2021. jún. 13. 23:07
 33/52 anonim ***** válasza:
77%
Én ezért hagytam rá, fölösleges ezen fennakadni.
2021. jún. 14. 01:29
 34/52 A kérdező kommentje:
A kérdés jól lett megfogalmazva, neked nem sikerült értelmezned. Pedig egyszerű eldöntendő kérdésről volt szó, és az is el lett magyarázva, hogy a t választásod itt miért nem állja meg a helyét. De a válaszokat sem sikerült értelmezned, sajnos.
2021. jún. 14. 07:43
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez a te hibád kérdező. Legközelebb pontosabban kell megfogalmaznod a kérdésed. A válaszolóknak tökéletesen igazuk van. TWD is tökéletesen beleillik a feltett kérdésedbe. Az ha nem tudsz fogalmazni már nem a mi bajunk.
2021. jún. 14. 08:17
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kérdés jól van megfogalmazva, akkor az első válasz is helyes, meg a Plants vs Zombies is.
2021. jún. 14. 08:26
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ahogy #36 írja. Minden kritériumnak megfelelnek az adott válaszok, ha a megfogalmazás jó volt. Ha nem az pedig a kérdező és nem a válaszolók hibája. Ennyi, sem több, sem kevesebb.
2021. jún. 14. 08:32
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Még nem értitek, hogy ti vagytok a hibásak, amiért nem vagytok gondolatolvasók? :)
2021. jún. 14. 09:47
 39/52 A kérdező kommentje:

Ennél pontosabban nem tudtam megfogalmazni. Még a szavazási lehetőségek is ordítanak arról, hogy túlélő horror féle zombi játékokról van szó, nem zombis interaktív képregény/kalandjátékokról, amiből csak egy van. Ajánlom figyelmetekbe a 2, 12, 26 és 28. válaszok többszöri elolvasását, értelmezését.

Vigasztalásképp feltehetek egy olyan kérdést is, ami zombis interaktív képregény/kalandjátékokat versenyeztet, de attól tartok, hogy abból csak egy van, de ha van rá igény, akkor a Plants vs. Zombieszal versenyeztethetem a Telltale TWD-t.

2021. jún. 14. 10:24
 40/52 anonim ***** válasza:
70%

"Ajánlom figyelmetekbe a 2, 12, 26 és 28. válaszok többszöri elolvasását, értelmezését."

Az előbb még azt állítottad, nem tudtad pontosabban megfogalmazni, mit szerettél volna. A kommentekben meg már sikerült? Azért ez teljesítmény, kevesen tanulnak meg fogalmazni egyik pillanatról a másikra :D

"Még a szavazási lehetőségek is ordítanak arról, hogy túlélő horror féle zombi játékokról van szó"

Nekem pl nem, hisz 6-ról még életemben nem hallottam, és kettőről csak félinformációim vannak. A kérdés pedig ugye egyértelmű volt abból a szempontból hogy annyi a kritérium, hogy legyen zombi a játékban.

2021. jún. 14. 10:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!