Melyik a kedvenc zombis játékod?
Ennél pontosabban nem tudtam megfogalmazni. Még a szavazási lehetőségek is ordítanak arról, hogy túlélő horror féle zombi játékokról van szó, nem zombis interaktív képregény/kalandjátékokról, amiből csak egy van. Ajánlom figyelmetekbe a 2, 12, 26 és 28. válaszok többszöri elolvasását, értelmezését.
Vigasztalásképp feltehetek egy olyan kérdést is, ami zombis interaktív képregény/kalandjátékokat versenyeztet, de attól tartok, hogy abból csak egy van, de ha van rá igény, akkor a Plants vs. Zombieszal versenyeztethetem a Telltale TWD-t.
"Ajánlom figyelmetekbe a 2, 12, 26 és 28. válaszok többszöri elolvasását, értelmezését."
Az előbb még azt állítottad, nem tudtad pontosabban megfogalmazni, mit szerettél volna. A kommentekben meg már sikerült? Azért ez teljesítmény, kevesen tanulnak meg fogalmazni egyik pillanatról a másikra :D
"Még a szavazási lehetőségek is ordítanak arról, hogy túlélő horror féle zombi játékokról van szó"
Nekem pl nem, hisz 6-ról még életemben nem hallottam, és kettőről csak félinformációim vannak. A kérdés pedig ugye egyértelmű volt abból a szempontból hogy annyi a kritérium, hogy legyen zombi a játékban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!