Üres Kiro kérdése:
Hogyan kell seemta-n unban Kérelmet írni?
Figyelt kérdés
Értem én hogy új témát kell indítani de most oda a minta code-ját kell beírni vagy micsoda?2021. jún. 12. 15:18
1/4 anonim 

válasza:

Ha bannoltak az jogos volt. Fogadd el és ne tedd tönkre más emberek játékát.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem engem bannoltak, hanem haveromat és ő neki akarok segíteni.
Egyébként ha a fogadd el egy tényleges opció lenne nem lehetne unban kérelmet írni
2021. jún. 12. 16:30
3/4 anonim 

válasza:

Fórumon szoktak lenni segítő adminok nem? Vagy szerintem ig is meg lehet kérdezni admint.
4/4 anonim 

válasza:

Haverodnak sem kell segíteni. Biztosan olyat tett amivel megérdemelte. Ha pedig elkezditek ez miatt a Staff-ot egreciróztatni akkor a végén még téged is kibannolhatnak. Barátodnak meg kell tanulnia hogy a tetteknek következményeik vannak az életben, és legközelebb máshol nem csalni, etikátlan lenni, vagy ami miatt bannolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!