Fortnite chapter 2 season 7-ben ekkorát nőtt volna a gépigény, vagy a gépemmel van baj?
Asus rog laptopot használok. Intel i7 9th gen proci, nvidia gtx 1650 videókártya és 16gb ram.
Egy fél éve nem volt időm járszani, most ujra tudnék de akkora fps droppok vannak, hogy elveszik a kedvem :D. Fél éve átlagosan 350 fpsem volt low grafikán és ha rányomtam az autoset-re akkor mindent felvett epicre. Persze nem úgy játszottam. Most ha rákattintok akkor max mediumra viszi fel a grafikai beállításokat. A performance módot is próbáltam, ott is ugyan ez, kb 70 efpées :(. Valamiért az fpsemnél a második szám (egyébként azoknak a számoknak a külön jelentését nem tudom) folyton leesik. Windows ujratelepítés után letöröltem az nvidia experiencet és a gyártói webről kaptam le az illesztőt és úgy egy kicsivel jobb lett, mostmár lowon eléri a 144 et de még mindig vannak nagy leesések.
Bocsi ez hosszú lett, de részletesen szerettem volna. Nagy hála, ha elolvastad!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!