YoYoLam Lyn Fury hibák javítása?
Vettem nem rég egy Lyn Fury yoyo-t, és van pár hibája:
1. Csak 5-6 mp-t pörög lent, ha átlagos erővel ledobom, úgy, hogy vissza is tudjam húzni. Ez normális? ha nem, mit lehetne ez ellen tenni? (cseppentettem rá valami legfinomabb kerékpár és varrógép olajat, de az se sokat segít)
2. amikor ledobom, akkor néha ferde a yoyo (balra vagy jobbra dől egy kicsit), és egy idő után, ha lelassul a pörgés, teljesen az oldalára borul, és úgy pörög (úgy mint itt: http://www.youtube.com/watch?v=fINwJfhJSC0 csak ez már trükk, és én normálisan, függőlegesen dobom le és a végén ez történik)
3. Amikor lelassul ( nem teljesen) akkor alig akar visszajönni a kezembe, vagy nagyon lassan)
Ezek normálisak, vagy a yoyo-mmal van a gond? ezeket hogy lehet kijavítani?
Olvastam tuningról, hogy benzinbe áztatom stb., meg van külön YoYoJam érzékennyé és érzéketlenné tevő olajról, de ezek plusz költségek, én meg nem akarom ezeket.
De lehet, hogy ezek az alap zsinóroktól is függenek? Vegyek utángyártottat? Mert elég gyér a minőségük.
Köszi a válaszokat, de már elcseréltem a Lyn Fury-t egy Hitman-re (speeder csapágy+sidecap), és ráfizettem 8000-et.
És azt szeretném kérdezni, mivel haverommal cseréltem (aki már nem kezdő), nem akarja majd visszacserélni? :/ mert ő a lent maradást tartja a legfontosabbnak, de van neki YoYoJam olaja, ami érzéketlenné teszi, szóval ugyan annyit fog neki pörögni mint a hitman?
Én is úgy gondolom, hogy először gyakorolj, tanulj meg minél több trükköt és ezzel fejlődni fog a technikád és több ideig lent lesz a yoyo!
Amugy ha van még valami kérdésed nézd meg ezt az oldalt szerintem: [link] ez most a legnagyobb magyar yoyos oldal.
Üdv egy yoyo európabajnok!
YoYoLam nevezetű yoyo-s cég nincs csak olyan hogy YoYoJam az egy híres cég szóval ne nagyon mondják hogy nem jó!
A ReflexShop nevezetű boltaban kapsz nagyon jó márkájú YoYo-kat én javaslom nekem sőt mondom hogy YoYoFactory-vegyél! www.reflexshop.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!