Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 4-ben miért nem fogy le...

Sims 4-ben miért nem fogy le a karakterem?

Figyelt kérdés
Mindennap csak salátát eszik és sportol,régóta próbálom lefogyasztani,de nem megy.Nem tudom,hogy ez számít-e,de eredetiben van meg a játék

2021. jún. 7. 20:41
 1/1 anonim ***** válasza:

1. férfi v női sim?

2. "sportol" pontosan mit takar? Mert hogy 1 kicsit kocog az nem elég. Futópadot vegyél meg a gyúrógépet némi izomért(habár csak fogyáshoz a futópad is elég).

3. Eredetiség semmit nem számít ilyen téren. Az ellenben igen hogy valamilyen mod van-e bent ami ezt befolyásolhatja? Illetve melyik trait/talent-eket vetted fel vele? Pl 1 falánk(gluttony) trait-al rendelkező sim-et sokkal nehezebb lefogyasztani mert az mindent megesz. Vagy pl Lusta trait? Tehát bármi ami negatívan befolyásolhatja a súlyt?

4. Nálam hiába eszi a mágusom a steak-et meg az ilyen olyan nem épp vegán kajákat, mégsem hízik el. Mivel nincs súlyát negatívan befolyásoló trait-je és minden nap hagyom 3-4 órát(vagy amennyi az intenzív edzés ideje, nem néztem mennyi pontosan) a futópadon futni.

5. nem muszáj csak salátát ennie. A lényeg hogy vegetárián-biztos legyen(angol nevét nem tudom mert magyarítással játszom). Bármit ehet aminél fel van tüntetve hogy vega biztos, még tortát és steak-et is.

2021. jún. 7. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!