Lol-ban rankeden miért kaphatok autofill-t?
Annak, aki hétvégente játszik aramon kívül mást annak igen. + 10-ből 9szer az enemy nem autofill azon a role-on, szóval taknyosra vagyok sz---patva, szóval csak mégjobban elmegy a kedvem az adott role-tól.
Amugy ezt de bírom, hogy egy valami nem tetszik, akkor egyből töröljem le.
Az ingyenes sulis menzán néha olyan kaja van, amit nem szeretek, mondjam le az egészet.🤡
Sajna a LOL algoritmussal nem sokat tudsz kezdeni. Én se egyszer kaptam ki amiatt, mert jg autofill és mastery 7 enemy jg. Tippelheted milyen jg diff volt....
Nekem az a szerencsém, hogy én mindenhol jól érzem magam, ami már sokat számít. Chatben próbálj szervezkedni, ha nagy a gáz. Általában szoktam tudni jg-t találni az 5 player-ből.
Supp: enchantereket kerüld, ha nem jön be a role. Hook nagyon sokat ér és élvezetes és jobb skilshotot fogsz lőni. Supp inkább egy elme játék, stratégia, és marha unalmas is tud lenni.
Jg: ha mides vagy érdemes duonak szerzni egy jg mert mid és jg fed=GG
Master yi, WW nagy joker karakter tud lennij
Én supportnak csak Oriannát szoktam vinni amikor csak tudom. Az én szintemen(silver-gold) az adc nem egy olyan dolog amivel számolni lehet.
Jg-vel meg az a baj, hogy a taktikákat nem tudom, hogy mikor-hol kéne lennem meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!