Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban rankeden miért kaphato...

Lol-ban rankeden miért kaphatok autofill-t?

Figyelt kérdés
Normálon még valahogy lenyelem, de rankeden ne már. Bekapok egy jg/supp-ot kb instant lose a game. Ezeket nem szeretem, és egy játékban márpedig nem fogok megtanulni egy olyan role-t, amit utálok. Nem azért játszok, hogy szenvedjek. Rankeden igenis mindenkinek joga van hozzá, hogy a számára legjobban menő role-t játszhassa.

2021. jún. 5. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Akkor ne rankedezz vagy keress másik játékot. Nem olyan nehéz 1-2 karaktert játszható szintre megtanulni, főleg a supportokat.
2021. jún. 5. 10:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Annak, aki hétvégente játszik aramon kívül mást annak igen. + 10-ből 9szer az enemy nem autofill azon a role-on, szóval taknyosra vagyok sz---patva, szóval csak mégjobban elmegy a kedvem az adott role-tól.

Amugy ezt de bírom, hogy egy valami nem tetszik, akkor egyből töröljem le.

Az ingyenes sulis menzán néha olyan kaja van, amit nem szeretek, mondjam le az egészet.🤡

2021. jún. 5. 11:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajna a LOL algoritmussal nem sokat tudsz kezdeni. Én se egyszer kaptam ki amiatt, mert jg autofill és mastery 7 enemy jg. Tippelheted milyen jg diff volt....

Nekem az a szerencsém, hogy én mindenhol jól érzem magam, ami már sokat számít. Chatben próbálj szervezkedni, ha nagy a gáz. Általában szoktam tudni jg-t találni az 5 player-ből.

Supp: enchantereket kerüld, ha nem jön be a role. Hook nagyon sokat ér és élvezetes és jobb skilshotot fogsz lőni. Supp inkább egy elme játék, stratégia, és marha unalmas is tud lenni.

Jg: ha mides vagy érdemes duonak szerzni egy jg mert mid és jg fed=GG

Master yi, WW nagy joker karakter tud lennij

2021. jún. 5. 21:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Én supportnak csak Oriannát szoktam vinni amikor csak tudom. Az én szintemen(silver-gold) az adc nem egy olyan dolog amivel számolni lehet.

Jg-vel meg az a baj, hogy a taktikákat nem tudom, hogy mikor-hol kéne lennem meg ilyenek.

2021. jún. 5. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha jól tudom, ha egy meccsben autofillt kapsz, azután 2 meccsig autofilprotected leszel és csak a két main rolet kaphatod. Ha kapsz draftba egy autofillt, azután mehetsz 2 rankedet és azt kapod amit kértél. Egyébként dodge után ritka hogy autofillt kapsz, szóval néha néha dodgeolhatsz is.
2021. jún. 8. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
A gond az, hogy szerintem a rankednek az alapja az, hogy minden roll-ban legyen 3-4 Champ a tarsolyodban. Amíg ez nincs meg, addig maradj normálnál, mert nem vagy azon a szinten, hogy rankedezz.
2021. jún. 8. 11:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Soloq-ban 26 game-el gold4. Silver aljából.
2021. jún. 8. 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:
79%
Ha jg vagy 10-ből 9 meccsen biztos, hogy szívesen cserélnek veled, népszerű role. Supportnak meg viszel valamit, ami könnyű is meg jó is. Egy félszemű, félkarú is elboldogul egy Soraka, Jannával, vagy ha tank kell Nautilus vagy Leona. Ezekhez nem kell nagy tudás igazán. :DD Én élveztem, mert ha suppra tett szinte mindig Jannáztam és freebe lehozták nekem, úgy hogy szart se kell csinálj. XDD
2021. jún. 8. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!