Miert nem ad meg trofeakat a Ps4-em es hogy lehet ezt kijavitani?
Nehanyat megad, altalaban olyanokat hogy kijatszom a jatekot vagy legnehezebb szinten jatszom ki es olyanokat is ami feltetlen a kijatszashoz tartoznak pl. legyozni egy boss-t.
De a gyujtogetos trofeakat vmiert nem. Megkerdtem egy haveromat hogy lepjen be a profilomba es gyujtson ossze 10 dolgot ami egy bizonyos trofeahoz kell. Az o Ps-n megadta szoval nem a profilommal van gond
Elotte en is ugyanugy osszegyujtottem azt a 10 dolgot es nem adta meg.
Nem.
A Resident Evil Village-ben kellett 10 budi ajtot kinyitni.Egy videot kovettem vegig
A haveromnak pedig megadta.

indítsd újra a gépet, ott vmi beragadt
egyébként a trófeákat a profilodhoz kapcsolja, tehát ha a haverod a te profiloddal megszerezte, te már nem fogod tudni újra.
Azt tudom hogy ketszer nem adja meg.
De en csinaltam meg a kihivast eloszor, volt egyebkent egy ablakos kihivas is a RE Village-ben ott is ugyanaz volt, volt egy video vegig kovottem, nem adta meg
Oda adtam a haveromnak o is vegig kovette neki megadta

A ps-em az.
Mar tobb platinum trofeat is megszereztem, a regi Ps4-mel es ott is voltak gyujtogetos dolgok
Plusz a haverom megcsinalta ugyanezeket gond nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!