Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miert nem ad meg trofeakat a...

Miert nem ad meg trofeakat a Ps4-em es hogy lehet ezt kijavitani?

Figyelt kérdés

Nehanyat megad, altalaban olyanokat hogy kijatszom a jatekot vagy legnehezebb szinten jatszom ki es olyanokat is ami feltetlen a kijatszashoz tartoznak pl. legyozni egy boss-t.

De a gyujtogetos trofeakat vmiert nem. Megkerdtem egy haveromat hogy lepjen be a profilomba es gyujtson ossze 10 dolgot ami egy bizonyos trofeahoz kell. Az o Ps-n megadta szoval nem a profilommal van gond

Elotte en is ugyanugy osszegyujtottem azt a 10 dolgot es nem adta meg.

2021. jún. 4. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos nem hagytál ki valamit?
2021. jún. 4. 17:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem.

A Resident Evil Village-ben kellett 10 budi ajtot kinyitni.Egy videot kovettem vegig

A haveromnak pedig megadta.

2021. jún. 4. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:

indítsd újra a gépet, ott vmi beragadt

egyébként a trófeákat a profilodhoz kapcsolja, tehát ha a haverod a te profiloddal megszerezte, te már nem fogod tudni újra.

2021. jún. 5. 09:06
 4/6 A kérdező kommentje:

Azt tudom hogy ketszer nem adja meg.

De en csinaltam meg a kihivast eloszor, volt egyebkent egy ablakos kihivas is a RE Village-ben ott is ugyanaz volt, volt egy video vegig kovottem, nem adta meg

Oda adtam a haveromnak o is vegig kovette neki megadta

2021. jún. 5. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nincs, hogy bugos a profilod.
2021. jún. 5. 22:45
 6/6 A kérdező kommentje:

A ps-em az.

Mar tobb platinum trofeat is megszereztem, a regi Ps4-mel es ott is voltak gyujtogetos dolgok

Plusz a haverom megcsinalta ugyanezeket gond nelkul.

2021. jún. 5. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!