Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lányok, fiúk,nektek is bejön...

Lányok, fiúk,nektek is bejön a Resident Evil 8.Village játékból az egyik szereplő,Karl Heisenberg?

Figyelt kérdés
Azért a szexualitás kategóriába tettem,mert ez egy gyakrabban frekventált kategória és mivel vonzódás ezért köte van a szexhez.Én elképesztő módon vonzódom a karakterhez,annyira,hogy egy picit néha dühös is vagyok,hogy nem létezik.Tudom,hogy a játékból nagyon sokan inkább Lady Dimitrescut preferálják,de én nem,mivel hetero vagyok.Lány vagyok egyébként.Csak gondoltam megkérdezem, hátha más is így van ezzel.

#Resident Evil #Werner Heisenberg #RE8 #Karl Heisenberg #Cadou
2021. jún. 3. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a személyisége és a stílusa jön be, szexuálisan nem vonzódom hozzá. De LAdy Dimitrescu-hoz annál inkább, holott inkább meleg vagyok. Na mindegy van ilyen. XDD

Amúgy szerintem kihagyott ziccer, hogy nem raktak bele egy olyan non kanon endinget, ahol összefoghatunk Heisenberggel, mert sokan szimpatizálunk vele, és valljuk be, ő is csak egy szegény ember volt, akin kísérletezett Miranda.

2021. jún. 3. 16:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ.És igen,nagy hiba volt,hogy nem lehetett vele összefogni.Majdnem mindegyik karakternek tragikus a háttere,lehet,mindnek az.Nagyon lehetett őket sajnálni.Lady Dimitrescunek van egy nagyon különleges stílusa.Szimpatikus volt.Viszont nem tudom miért,Heisenberg arca,teste,mindene annyira nagyon vonzó.Leírhatatlan élmény.
2021. jún. 3. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Kicsit több ingerenciám van annál, minthogy pixel karakterre izguljak fel. De ha való életben néznénk akkor szerintem egy jó kiállású 40es pasi lenne. Nem az esetem, de elismerném, hogy jól tartja magát.
2021. jún. 3. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:
42%

Nagyon nem. Olyan, mint egy őrült hajléktalan. Zsíros, őszülő haj, szakáll... Brrr! Még a Duke is jobban vonz. :D

28N

2021. jún. 3. 23:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat en birom a dumajat, de nem az esetem
2021. jún. 13. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
25%
Ti amúgy mi a fszról beszéltek? XDDD
2022. máj. 13. 21:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!