Hogy lehet randizni?-Csábításból jeles
Akár hányszor lenne esélyem randizni, nem tudom, hogyan kell.
Mármint mikor elég magas volt a százalék akkor sem tudtam csak azt írta ki, hogy ,,elhalasztottál egy randit". De hogyan kell randizni? Mert nem hozza ki és nem tudom hol lehet rálépni. ( 15.-16. epizódnál vagyok ha ez számít )
Plusz: ami nem ide tartozik:
Szerintetek Nateniel-nél vagy Armin-nál próbálkozzak?😅 Mindketten elég jó fejek és viszonylag jó velük a kapcsolatom.
Nat-et az elején néztem ki,viszont most 10%-ban megutált.(oké, Nat-el kevésbé jó)😅🤧
Armin-nal meg 40%-om van.
De nem tudom.😅
Válaszokat köszi!
Nincs úgymond randi opció, minden azon múlik, hogy milyen válaszokat választasz és amikor feljön az opció, hogy ruhát válassz akkor azt a ruhát vedd amelyik megfelelő annak a fiúnak akivel akarsz randizni.
Már jó lenne eldöntsd, hogy kivel akarsz, mert az szerint kell igazítsd a válaszaid és a ruha vásárlást.
(Mellesleg, ha segítség kell a válaszokban és ruhákban akkor csak írd, be a keresőbe, hogy ‘csábításból jeles (az adott rész amit játszol’ és legelesőnek kiad egy magyar oldalt ami segít)
Megfelelő százalékesély, megfelelő ruha, és megfelelő válasz - ezek kellenek, hogy "randizhass".
Ajánlom ezt ----^ az oldalt. Minden válasz megvan benne. Anno gondoltam, majd magamtól meglesznek a képek... aztán nagy lótúrót, és tudod kinek van AP-ja megint végigjátszani, egyszerűbb volt innen kinézni.
Köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettek!
Ami pedig lehet gáz, hogy még mindig nem tudom, hogy Armin vagy Nat.😅
Armin: 50%
Nat: -15%
Ezek alapján tudom Armint kellene választanom de áá.😅
Ha beírod a Googleba,hogy "Csábításból jeles xy epizód" (nyilván azt írd,ahol tartasz) kiadja a helyes válaszokat :)
Én Natanielt választottam. Bár vaciláltam nagyon sokáig rajta, de nem bántam meg.
Viszont az "Irány a Campus!" (Csábításból jeles "2" része) Biztos, hogy Castielt fogom! :))
Én már a 29 epizódnál vagyok, szóval Natanielel már "járunk"
Huhh, de régi kérdés ^^"
Én angolul szoktak kikeresni a válaszokat.
Egyébként én maradok a nyomozó bácsinál Eric-nél ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!