Ma már ötödször akarnak belépni a steam fiókomba.(Emailt kapok, ahol kiírja higy megpróbálnak belépni a fiókomba, majd feltünteti a kódot, amivel be tudna lépni) Nem tudom ezeket az ip címeket letiltani valahogyan?
Próbálkozni akkor tudnak a belépéssel, ha megszerezték az e-mail címed és jelszavad, de belépéskor a guard kód hiánya miatt sikerül. Ebből kiindulva ha lecserélnéd az e-mailt és/vagy jelszót, már nem kötődne a fiókodhoz.
A jövőben pedig óvatosabbnak kell lenni, és nem belépni mindenféle kétes oldalra a Steam fiókkal, általában ezek szokták ellopni.
Nem hiszem, hogy ezeket tudni kell hozzá. Steamre a Steam ID kell (az első felhasználónév, amivel regisztráltál) és a jelszó a belépéshez. Előbbi nyilvános a profilon. Jelszóval kapcsolatban meg valószínűleg csak próbálkoznak a gyakoribbakkal és nem a Steam Guard dobja el, hanem a hibás jelszó.
Nem tudom, mostanában hogy megy, akinek régi a fiókja ott még szerintem nem volt választás és a kettő egyezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!