Milyen hordozható játékkonzolt érdemes venni?
Figyelt kérdés
tudom, hogy telón ugyanúgy tudok játszani, de azért mégis csak más:)
nem vagyok jártas a témában, de jó lenne, ha pl call of duty menne rajta, ha lehet
2021. máj. 30. 00:24
1/3 anonim 

válasza:

hordozható konzol ma kb nintendo switch és ennyi, de azon nem fog menni a CoD (régi gameboy, tetris meg ilyeneket szerintem hagyjuk).
Inkább androidos telefon, azon megy a CoD meg pár százezer másik játék a play áruházból.
2/3 anonim 

válasza:

Nintendo Switch. van rá egy csomó jó játék, tudtommal cod nincs
3/3 anonim 

válasza:

Én PSP-t tervezek, 3004-est firmware mod nélkül. Szvsz az a legjobb kézikonzol a mai napig. Az UMD-s játékok pedig mindig menni fognak, míg a későbbi digital only konzlolk elektronikai hulladékká válnak a pillanatban, hogy a gyártó lekapcsolja rájuk a villanyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!