Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen új állatokat látnál...

Milyen új állatokat látnál szívesen a Jurassic world: Evolution folytatásában?

Figyelt kérdés

Nekem van egy fura fétisem a madarak irányába, így szívesen venném ha bekerülne a játékba olyan állat is, mint pl. a hesperornis.

De persze az összes mellett vagyok, minél többféle van, annál jobb.

2021. máj. 29. 14:59
A kérdező szavazást indított:
még több különlegesebb nem-madár dinoszaurusz (pl. therizinosaurus, deinocherius)
prehisztorikus madarak (pl. hesperornis, archaeopteryx)
még több hibrid (a hibridek legyenek idomíthatóak, pl. scorpius rex)
tengeri hüllők (pl. mosasaurus, plesiosaurus, ichthyosaurus) ((nem loop mozgásban))
pteroszauruszok (pl. dimorphodon, cearadactylus) ((nem loopban))
krokodilformák (pl. deinosuchus)
ősi szinapszidák (pl.dimetrodon, lystrosaurus, lisowicia)
emlősök (bármelyik kihalt emlős, jurától jégkorszakig)
ősi rovarok (pl. meganeura)
egyéb ősi vízi állatok (pl. ammoniteszek, kétéltűek, stb.)
8 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyedibb dinoszaurusz AI-nek örülnék a leginkább. Mert ez, hogy gyakorlatilag kb 6-8 féle "dinoszaurusz-alap" van és csak ezeknek vannak külsőleg eltérő "fajaik" amik mindenben ugyanúgy viselkednek, csak máshogy néznek ki, ez azért hosszú távon elég lehangoló.
2021. máj. 29. 15:10
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, az szerintem is kihagyhatatlan a folytatásból. Csak nem akartam a kérdésbe sűríteni. Jó lenne, ha a különböző fajok eltérőbben viselkednének.

De az is jó lenne, ha a játékban benne lenne ez a csoportos védekezés is a ragadozókkal szemben, amit a krétakori táborban mutattak az ankylosaurusokkal.

Az is jó lenne, ha tudnának úszni vagy fára mászni bizonyos fajok. Pl. spinosaurus úszhatna vagy a kisebb dínók fára mászhatnának (és akár így szökhetnének ki), mint a regényben az othnielia (azt hiszem?).

Meg lehetne az is, hogy bizonyos fajok territoriálisabbak, agresszívabbak és ezért hamarabb támadnak az attrakciókra vagy egyéb fajokra, míg mások tök nyugodtak. Pl. a regényben a cearadactylusok közé vezetett a csónaktúra, de annyira agresszívan viselkedtek, mint a szarkák Ausztráliában, de mondjuk egyéb pteroszaurusz nem lenne ilyen védekező és mehetne az ő kifutóján keresztül egy túra. :D

Vagy mint a filmben, az intelligensebb dinoszauruszok gondozókkal (mint Owen volt) emberhez szoktathatók, így ha esetleg ki is szöknek, akkor nem kezdenek el gyilkolni. Ez is lehetne valamiféle játékmenet, ami drágább, de végeredményben katasztrófák után kevesebb az áldozat és nincs büntetés.

A lényeg, hogy jó lenne, ha kicsit "mélyebb" lenne a játék.

2021. máj. 29. 15:27
 3/9 A kérdező kommentje:
2021. jún. 10. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Kezdésnek ara papagájon kívül lehetne benne más lehetően kihalt dinoszaurusz. Elég siralmas, hogy dinós játéknak van hirdetve, de csak egy madár van bene.

Ha ténylegesen kihalt dinós játékkal szeretnél játszani ami park építős, akkor Prehistoric Kingdommal szemezges.

2021. jún. 21. 17:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy se a Hesperornism se az Archaeopteryx nem volt madár.
2021. jún. 21. 18:47
 6/9 A kérdező kommentje:

A Prehistoric Kingdomot már támogattam a kickstarter kampány során, de még mindig csak alphában jár, nagyon lassan fejlesztik.

Mindkét játékot várom, mert jónak ígérkeznek. Őszintén, most a jwe2 nagyon megfogott a paleonövényekkel, mert van egy jpog hatása. Remélem majd a pk-ba is bekerülnek.

2021. jún. 24. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak a szomorú, hogy a JWE2-ben továbbra se lesz hím/nőstény állatok, sem szaporodás, fiatalok és hasonlók. Frontier egy nagy agyon pénzelt stúdió, a PK készítői meg... garázsban fejlesztenek. Rendben őket is felkarolta egy kiadó, tehát most nem garázsban, hanem bérelt raktárban fejlesztenek.

Tehát a lehetőségek és amit kihoznak belőle egyértelműen a PK fele dőlnek.

2021. jún. 24. 19:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Szerintem nem verseny, illetve mindegyik másért lesz jó. Frontier is indie stúdió volt (emlékszek, hogy a planet coasterrel ugyanúgy early accesben indultak, mint most a pk), amíg fel nem karolta őket pl. az universal, meg most a planet coaster 2. része miatt azt hiszem a disneyvel is szerződésük van.

A szaporodást annyira nem bánom. A fiatal állatok adnak a realizmushoz, de nekem nem prioritásom. Egy későbbi update során még egyébként is jöhetnek.

Hím és nőstény állatok nem lesznek, de elég sok variációja lesz egy fajnak, hasonlóan a planet zoo-hoz (84 összesen és ez csak a skin, elvileg méretben is különbözhetnek).

A Frontier kommunikációja egyébként is nagyon fura. Fél órával a jwe2 előzetes megjelenése előtt valaki a frontier fórumon kérdezte, hogy mikor lesznek vízi állatok adva a játékhoz és beírják rá, hogy "we have nothing to announce", aztán fél órával később odaírják, hogy most vár van bejelenteni valónk.

Szóval ki tudja? Ez mindegyik játékukra érvényes, mert soha nem adnak roadmapet.

A millió free update és dlc még javíthat a játékon, mert úgy is lesz egy csomó. Azzal pofozták fel az első részt is, planet zoo-t is azzal javítják folyamatosan (egy update során jött korábban a víz alatti úszás, most a föld alá ásás).

Nekem már az nagy előrelépés lenne, ha az állatok nem tudnának egymáson átsétálni. (pk-ról még csak videót láttam, de ott talán nem ez a helyzet, szóval az egy plusz)

A pk lehet sok esetben kreatívabb, bátrabb, de nekik talán kevesebb a veszíteni való. Ez szerintem felsőbb vezetési politika. A frontier azáltal, hogy bekerült nagyobb kiadók közé, már máshogy működik. A planet coastert még ugyanúgy csak lelkesedésből csinálták, mint a pk csapata a pk-t (olyan játékot fejlesztünk, amivel mi is szívesen játszanánk). De ők is megváltozhatnak majd, ha sikeres lesz a játék (és valószínűleg az lesz, mert már most rengeteg youtuber reklámozza őket, ugyanazok, akik anno a planet coastert is, stb.).

2021. jún. 24. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Papagáj nem dinoszaurusz, az madár. Prehistoric Kingdom pedig egy hulladék. Tollfétises szerencsétlenek játékszere. Hüllőket rakni sarkvidékre? Normálisak ezek?
2021. aug. 1. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!