Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékot ajánlotok amit...

Milyen játékot ajánlotok amit youtubera is fel lehet tölteni ?

Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 08:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szinte bármit, ami ismert és népszerű többrészes játékszéria, de ahhoz nem elég feltölteni belőle egy adott menetet, hanem kiválóan kell teljesítened a versenyeket, küldetéseket, vagy egyéb karrierelemeket!

Need For Speed

Gran Tourismo

Forza Horizon

Assetto Corza

GTA

Sniper Elite

Medal of Honor

Call of Duty

Call of Juarez

The Division

Assassin's Creed

2021. máj. 29. 15:00
 12/13 anonim ***** válasza:
79%

én csatimo leginkább rdr2 videók vannak, kemény 20-30 nézettséggel. van a youtube-n olyan rdr2 videó ami ugyanazzal az egy témával foglalkozik amivel én az egyik videómban, semmi extra, mégis másfél milliós nézettsége van.

de ugyanez van a macskás videókkal. láttam egyet azol a macska rátette a gazdája kezére a mancsát, most ne simogass. ezt az en macskám is megcsinálja, ha én is felveszem az enyémet megnézik tizen, ezt meg megnézték 10 milliónyian.

2021. máj. 29. 15:25
 13/13 A kérdező kommentje:
#12 Hát igen igy van a valo eletben is valaki befut es gazdag lesz masok meg a hid alatt koldulnak mert nem jutnak munkahoz
2021. máj. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!