Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem mindegy milyen a gamepad?

Nem mindegy milyen a gamepad?

Figyelt kérdés

Kaptam a napokban névnapomra egy FURY Patriol gamepadot, alig vártam, hogy kipróbáljam vele a játékom de nem viszi.

A játék beállításaiban van olyan ahol a bill-egér és a Joystic beállításait lehet változtatni (olyan nincs, hogy most akkor melyikkel legyen az irányítás)

Megnéztem a win játékvezérlők érzékeli, kalibrálás is pipa.

Valaki azt mondta, hogy elvileg nem mindegy milyen konzol van a játékhoz. A játékok 99%a csak PS vagy XBOX kontrollert visz semmi más márkát.

Ez tényleg így van?

2021. máj. 28. 17:50
 1/6 A kérdező kommentje:
ja egyébként PC-n játszom, ha valaki azt hitte volna, hogy van külön PSem vagy Xboxom :D
2021. máj. 28. 17:51
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
Analog akrok hiánya kever be gondolom. Beállítgatod egyenként játékokban így nincs mit tenni.
2021. máj. 28. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

Nem mindegy.

Tényleg így van. Annó én is beszopódtam egy ilyen noname kontrollerrel, hogy hírből sem lehetett vele normálisan irányítani a játékot amit játszottam volna és igen, az Xbox kontrollerének elég széles körű támogatása van a legtöbb konzolra is megjelent játékra. (valszeg a PS-nek is de arról nincs személyes tapasztalatom)

2021. máj. 28. 18:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A noname kontrollerre laz a baj, hogy felismeri a játék, vagy nem. FIFA, Assassins Creed-ek (legalább is a régiek) simán mennek mindenféle gagyival, de van, ami szó szerint csak xbox-ot vagy jó esetben még PS kontrollert ismer fel.

Az Xbox a biztos, mert a Microsoft fejlesztette, ha win-en van játékban kontroller, az menni fog.

2021. máj. 28. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
ha pc, akkor Microsoft kontroller, vagyis boxos kontroller kell
2021. máj. 28. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
a ps kontroller szívás, vagy működik, vagy nem. nekem a gta5 el sem indul ha csatlakoztatva van
2021. máj. 28. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!