Nem mindegy milyen a gamepad?
Kaptam a napokban névnapomra egy FURY Patriol gamepadot, alig vártam, hogy kipróbáljam vele a játékom de nem viszi.
A játék beállításaiban van olyan ahol a bill-egér és a Joystic beállításait lehet változtatni (olyan nincs, hogy most akkor melyikkel legyen az irányítás)
Megnéztem a win játékvezérlők érzékeli, kalibrálás is pipa.
Valaki azt mondta, hogy elvileg nem mindegy milyen konzol van a játékhoz. A játékok 99%a csak PS vagy XBOX kontrollert visz semmi más márkát.
Ez tényleg így van?
Nem mindegy.
Tényleg így van. Annó én is beszopódtam egy ilyen noname kontrollerrel, hogy hírből sem lehetett vele normálisan irányítani a játékot amit játszottam volna és igen, az Xbox kontrollerének elég széles körű támogatása van a legtöbb konzolra is megjelent játékra. (valszeg a PS-nek is de arról nincs személyes tapasztalatom)
A noname kontrollerre laz a baj, hogy felismeri a játék, vagy nem. FIFA, Assassins Creed-ek (legalább is a régiek) simán mennek mindenféle gagyival, de van, ami szó szerint csak xbox-ot vagy jó esetben még PS kontrollert ismer fel.
Az Xbox a biztos, mert a Microsoft fejlesztette, ha win-en van játékban kontroller, az menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!