Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb videóvágó szoftver gameplay videókhoz?

Figyelt kérdés

2021. máj. 26. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Adobe Premiere Pro vagy Sony Vegas.
2021. máj. 26. 18:47
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Davinci resolve is jó vagy az felejtős?
2021. máj. 26. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó az is, igazából a te tudásod/kreativitásod az, ami kibontakozik. Windows Movie Maker-el is lehet csodát csinálni.

Anno AVS-ben ökörködtem saját szórakoztatására videószerkesztéssel, de kevésnek éreztem egy idő után, elkezdtem a Sony Vegas-t meg a Premiere-t használni, gyakorolgatni bennük, aztán valahogy abbamaradt. Ez évekkel ezelőtt volt.

2021. máj. 26. 19:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Pont akartam javasolni a Davincit! A Premiere Pro egy instabil hulladék lett mára (eredeti szoftver, i9-10920X processzor és 64 GB RAM mellett is képes fél óránként crashelni), a Vegasért pedig nem fogok havi 16 dollárt kicsengetni. Ellenben a Davinci abszolút kellemes meglepetés volt, még az ingyenes verzió is. De szerintem meg fogom venni a teljes változatot is (hálistennek egyszer kell megvenni, és örökre szól).
2021. máj. 26. 19:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Vegas nekem nagyon megtetszett szerintem megfogom vásárolni , köszönöm a tippeket
2021. máj. 26. 20:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Vegast is megtudod venni es orokre a tied lesz néha vannak leárazások
2021. máj. 26. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Vegas egy adott verzióját tudod megvenni. Ha nem havidíjjat fizetsz akkor évente vásárolhatod a frissítéseket $3-400 vagy lemondasz a frissítésekről. Ha most kezded akkor én is a Davinci Resolve-ot ajánlom. Ameddig nincs bevételed a videó gyártásból miért akarsz kiadást generálni? :)

Profi program, ha megtetszik van Studio kiadása is, de felesleges pénzkidobás ameddig nem érzed azt hogy a szoftver tudása limitál.

2021. máj. 27. 19:02
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 bőven elég az adott verziója abban is rengeteg effekt van. Davincit nêztem de sok minden effekt hiányzik ami a vegasban van és kell a montage videókhoz.
2021. máj. 27. 20:20
 9/9 A kérdező kommentje:
#7 szóval a vegas mellett döntöttem
2021. máj. 27. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!